Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-02-05, 18:54
Το avatar του χρήστη ahar
ahar Ο χρήστης ahar δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Αθήνα Ν.Σμυρνη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Konstantinos
1. Υπερδοσολογία αντιχλωρίου και σοκ λόγω απότομης αλλαγής νερού, μπορούν να δικαιολογήσουν τέτοιες συμπεριφορές : μαζεμένα πτερύγια, κάθισμα στον πυθμένα, σύγχυση, νευρικές κινήσεις ;
Ναι . Τα χρυσοψαρα αντεχουν ώς ενα ποσο γιατι είναι κυπρινοι αλλα όχι και σε ακραιες καταστασεις...

Παράθεση:
3. Φυτά υπάρχουν, πλαστικά όμως γιατί κανονικά φυτά θα τα έτρωγαν. Τα χρυσόψαρα από όσο ξέρω είναι παμφάγα
Βαλε Βαλισνεριες ... και ανουμπιες... και δεσε τις μεν σε ένα ξυλο, τίς δε φυτεψε τις σε μια γωνια που να μην την φτανουν (διακοσμητικα μπροστα στα φυτα , βοτσαλα πανω στις ριζες κλπ)

Παράθεση:
5. Τεστ NH3/4, NO2, NO3 δεν έκανα ακόμη, με τόσες αλαγές νερού όμως τι αμμωνία να έχει μείνει.....
Θα εκπλαγεις.... Εγω κανω καθημερινες αλλαγες νερου στο μεγαλο ενυδρειο και όμως εδω και 2 βδομαδες εχω καποια νιτρικα (σχετικα ) που δεν πεφτουν με τίποτα..
Ειδικα με τα χρυσοψαρα που "βγαζουν" πολυ "πραγμα".

Παράθεση:
6.Γλύφτες δεν ξέρω τι έχω, είναι οι κλασσικοί μου είπαν που μεγαλώνουν μέχρι 5-6 εκατοστα΄, σουν σκουληκάκια είναι
Αν μπορεις βγαλε τους μια φωτο και ανεβασε την...

Παράθεση:
7. Το θόλωμα είναι λευκό, δεν νομίζω να είναι άλγος, φοβάμαι πως έχει δημιουργηθεί από τα καθαριστικά φάρμακα(ACCU CLEAR της AQUARIUM PHARMACEUTICALS,EASY BALANCE της TERA AQUA ,CRISTAL DISINFENCTANT AND CLARIFICATION AGANET FOR ELIMINATING BIOLOGICAL CLOUDNESS OF WATEER της TROPICAL κ.λπ.)
1ον) Ολα αυτα μαζι τα εριξες;;;; (τοτε έχεις προβλημα) .
2ον) εαν εχεις άλγος τότε μαλλον πρεπει να παρεις καποιο παυσιπονο..
(αλγος = πονος)
εκτος και αν αναφερεσαι σε αλγη.
Μια αλλη πιθανότητα είνια να έχεις ανακοινησει με την σκουπα το υποστρωμα και να έχεις "bacterial bloom" κοινως βακτηριδιακη αναπτυξη στην στήλη του νερου. Ειδικα εαν είναι λευκο..
περιεμενε.. θα περασει...
3ον) Μονο τα όνοματα του προιόντος και η εταιρεια είναι αρκετα...(πχ AGANET της TROPICAL)

4ον) καθε χρυσοψαρο θελει περι τα 70 λιτρα μονο του... 50 λιτρα για τοσα ψαρια ειναι λιγο....και έχεις και αλλα ψαρια μεσα...

κανε τα τεστ για να δεις τι αμμωνια σου και τα λεμε...

Αλέξανδρος

Page generated in 0,01597 seconds with 10 queries