Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #18  
Παλιά 23-08-12, 01:11
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Iren66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα με το αλάτι που υπάρχει ήδη μέσα, δε θα πρεπε να χουν εμφανιστεί συμπτ'ωματα σ όσα ψάρια εχουν τυχόν προσβληθεί??
Προσεξε τι εγραψα: το dropsy ΔΕΝ ειναι αρρωστια. Ειναι συμπτωμα που παρουσιαζουν τα ψαρια οταν εχουν σακατευτει εντελως απο μια αρρωστια και ειναι στο τελικο σταδιο.
Η αρρωστια δεν ξερυμε καν ποια ειναι...
Και το αλατι ειναι σχετικο τελικα αν κανει οντως κακο η καλο σε περιπτωση dropsy. Η αληθεια ειναι πως βοηθαει στην παρακρατηση υγρων, που δεν ειναι και το οτι καλυτερο για το dropsy αλλα μεχρι εκει...



Παράθεση:
Η λ'αμπα uv, φτάνει απο μόνη της για απολύμανση? (μου δειχνει προτιμότερη απο το φαρμακο...ασε που θ αργήσω να το βρω εδω, φοβάμαι)
esha2000 βρισκεις και στα περιπτερα που λεει ο λογος, αν πια δεν το εχουν δεν εχεις καποιον εδω να στο στειλει με ενα πλοιο?
Και σε παρακμιακο petshop της γειτονιας να πας το βρισκεις.
Δεν ειναι κανενα εξειδικευμενο αντιβιωτικο, απλα απολυμαντικο ειναι.
Αν εχεις uv σου προτεινω να τη χρησιμοποιησεις (αν οντως εχεις, μην πας στον καυκα και αγορασεις καμια uv γι αυτο το λογο) αλλα δεν ειπα οτι θα αντικαταστησει την απαραιτητη -κατα τη γνωμη μου- απολυμανση.

Παράθεση:
το dropsy, αν εχει διαδωθεί στο ενυδρείο, δε θα χει επιρρεάσει και το μπόλι που πήρα για τη μονομαχιερα? (Ωχ!Ωχ! λες να θελει και το 70αρι απολύμανση δηλαδή?)
το dropsy δεν ξερουμε απο τι παθογονο προηλθε.
Γενικα το ενυδρειο ειναι γεματο παρασιτα οπως κι ο αερας που αναπνεουμε και το νερο που πινουμε κτλ κτλ κτλ κι απο κει και περα ειναι αναλογος τον οργανισμο αν θα νοσησει απο κατι η οχι.
Ακριβως επειδη εχουμε εικονα ενος γενικου συμπτωματος εννωειται πως καλο ειναι να γινει παντου απολυμανση.
Ετσι κι αλλιως αν μιλαμε για βλαβερους οργανισμους ακομα και με τη χρηση κοινων εξαρτηματων (πχ αποχες, λαστιχα κτλ) οτι κι αν ειναι βρισκεται και στα δυο ενυδρεια, ποσο μαλλον απο το μπολι
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01746 seconds with 10 queries