Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-08-12, 10:05
john33 Ο χρήστης john33 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Ιωάννινα
Προεπιλογή

καλημερα. να πω και εγω σαν αρχαριος τι κανω οταν λειπω σε διακοπες.
Πρωτα απο ολα να πω οτι αλλαγες νερου κανω καθε 3 εβδομαδες το 1/3. Συνηθως μια εβδομαδα πριν φυγω για διακοπες (1-2 εβδομαδες αναλογα) κανω αλλαγη νερου. Απο εκει και περα οταν φευγω εχω τους χρονοδιακοπτες και τις αυτοματες ταϊστρες σε λειτουργια και τα καπακια μισανοιχτα. Ανεμιστηρακια δεν εχω και η θερμοκρασια φτανει μεχρι 31 βαθμους (οταν βεβαια λειπω επειδη το σπιτι ειναι ολο κλειστο και λογω της περιοχης που μενω πιστευω οτι η θερμοκρασια φτανει μεχρι τους 29. το λεω αυτο γιατι προχτες που γυρισα ειχε δροσια μεσα στο σπιτι και η θερμοκρασια στα ενυδρεια ηταν 28.
Τα ψαρια που εχω σε ολα τα ενυδρεια ειναι ζευγαρι μονομαχων, γκαπι, πλατυ, glow light tetra, black emperor tetra, blue emperor tetra, αρλεκινοι, σκαλαρια, δισκοι, διαφορα ειδη γατοψαρα, πλεκοστομους και αγκιστρακια, σαλιγκαρια και γαριδες amano.
Πιο πολυ αγχος οταν λειπω εχω για τα φυτα (τους βαζω εβδομαδιαια σχεδον ολη τη σειρα seachem). Οταν γυρναω ειδικα αν λειπω πανω απο 10 μερες τοτε βλεπω καποια αλλαγη προς το χειροτερο.
Μια φορα πριν φυγω ενω ειχα τοποθετησει τις ταϊστρες ειχα ξεχασει να ρυθμισω τι ωρες θα γυρναει ο καδος. Το αποτελεσμα ηταν να μεινουν για 2 εβδομαδες ολα τα ψαρια χωρις τροφη αλλα χωρις καμια απωλεια.
Αυτα.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01388 seconds with 10 queries