Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74
Μα τα πιρανχας, χωρις να ειμαι ειδικος αλλα απ οσο εχω διαβασει, και στο φυσικο τους περιβαλλον ειναι κυριως πτωματοφαγα (γι αυτο τα λενε "καθαριστες του Αμαζονιου" ) και ακριβως λογο αυτης τους της φυσης εχουν ανοσιοποιητικο τανκ.
ειναι πτωματοφαγα τρωνε τα αρρωστα και αδυναμα ψαρια αλλα οταν πεσει πεινα γινονται κανιβαλοι , αλλα τοσα χρονια μεγαλωνουν με επιτυχία σε ενυδρεια και πολλα απο αυτα αναπαραγωντε κιολας.
Το θεμα ειναι οταν εχουμε να κανουμε με ψαρια που θελουν αλλα ψαρια αποκλειστικη τροφη ειναι σωστο να τα εχουμε στο ενυδρειο μας?
Εδω ο αλλος δε μπορει να κοιμηθει επειδη του πεθαναν καποια γκαπακια, και ερχεσαι και μιλες για ιχθυοκαλλιεργεια σε κουβα διπλα στο ενυδρειο με τους θηρευτες?
Δεν ξερω, δεν προσπαθω να κανω τον ηθικολογο, αλλα στα ματια μου δειχνει καπως ολο αυτο το σκηνικο, ειδικα αν προερχεται απο ατομο που υποτειθεται πως αγαπαει τα ψαρια...
|
ειναι δυσκολο ερωτημα το οποιο πρεπει να αναρωτηθει ο καθενας μονος του, γιατι ειναι σψστο να εχουμε ζωα σε κλουβια???ο εγωισμος του ανθρωπου δεν εχει ορια........δεν μπορω να κρινω καποιον που ταιζει ζωντανα(αν δεν εχει αλλη επιλογη) αλλα μπορω να κρινω εναν που εχει σε 60 λιτρα 10 χρυσοψρα