Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-08-12, 20:54
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alexkoun18 Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν πριν ξεκινησω το ενυδρειο απο την αρχη θα σας πω τη θα κανω να μου πειτε αν ειναι σωστα μην κανω παλι βλακείες
Καλως τον παλι, ατη τη φορα θα τα κανεις ολα σωστα...

Παράθεση:
1 θα βαλω φυτα
οσο περισσοτερα μπορεις, και ειδικα γρηγορης αναπτυξης

Παράθεση:
2 μετα θα κανω το στρωσιμο με υγρη αμωνια η με τροφη (το φυλτρο εχει μαυρουσ κοκους να τουσ βγαλο)
θα βαλεις ενα ουδετερο μηχανικο φιλτρο (πχ μπλε σφουγκαρι + ενυδριακο βαμβακι) και βιολογικο υλικο (πχ siporax)
Ανθρακας οταν στρωουμε με αμμωνια δε χριαζεται, πιο πολυ κακο κανει.

Παράθεση:
3 θα κανω μετριματα μολισ δω νιτρικα στο 25 με 50 του κανω αλλαγη στα 80% νερου θα το γεμισω με νερο και θα κανω μετριμα νιτρικων μολισ δω 5ppm h 10ppm βαζω ψαρια
Μολις δεις αμμωνια 0 και νιτρωδη 0 αν στρωσεις με αμμωνια τα νιτρικα δε θα τα δεις 50 αλλα στο απειρο. Με τροφες δεν εχω στρωσει για να ξερω (οταν ειχα δοκιμασει γεμισε σκουλικια και το γυρισα στην αμμωνια) αλλα φανταζομαι παλι καπως ετσι πρεπει να ειναι. Γενικα ο δεικτης σου ειναι τα νιτρωδη κι οχι τα νιτρικα, οταν τα νιτρωδη πεσουν στο μηδεν εισαι οκ

Παράθεση:
4 δεν βαζω τιποτα για να σκλυρινω το νερο η να το μαλακωσο τη ψαρια να βαλω
η γνωμη μου ειναι να βαλεις ζωοτοκα

Παράθεση:
6 το ενυδρειο εχει καπου 32 33 βαθμους πρεπει να κατεβει για να γεινουν ολα αυτα στουσ 26 με 27 αν ναι θα τα κανω ολα αυτα το χειμωνα αν ειναι σωστα
το στρωσιμο θα σου παρει κανα μηνα η ισως και παραπανω, και ετσι κι αλλιως οι υψηλες θερμοκρασιες βοηθανε στο στρωσιμο.
Απο κει και περα φυσικα θα βαλεις και ενα ανεμιστηρακι, επειδη δε το πουλανε στα ενυδρειομαγαζα (οπως το θερμαντηρα) δε σημαινει πως δεν ειναι απαραιτητο

Παράθεση:
7 να φτιαξω το συστημα με το διοξιδιο του ανθρακα ειναι προερετικο η πρεπει
προεραιτικο, αναλογα βεβαια τα φυτα που θα βαλεις
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01463 seconds with 10 queries