Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 14-08-12, 21:30
Το avatar του χρήστη vaska
vaska Ο χρήστης vaska δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 27-06-2011
Περιοχή: Πάτρα
Μηνύματα: 142
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
οκ, αυτα ειναι βιολογικο υλικο.

Λοιπον, το excel δεν ειναι λιπασμα, αλλα ανθρακας και λειτουργει ως υποκαταστατο του co2.
Η δε δοσολογια του πρεπει να τηρειται με ευλαβεια καθημερινα και αυστηρα οση χρειαζονται τα φυτα.
Απο τη στιγμη που δε το χρησιμοποιεις σωστα ειναι αχρηστο ετσι κι αλλιως, και δεν ξερω ποσο επικινδυνο μπορει να ειναι (ειναι πχ σα μια μερα να βαζουμε co2 και την αλλη οχι? )
Τη στιγμη λοιπον που δεν το χρησιμοποιεις ετσι κι αλλιως (γιατι αν δεν τηρειται η καθημερινη ρουτινα και μαλιστα αυστηρα τις ωρες της φωτοσυνθεσης ειναι σαν να μη μπαινει καθολου για τα φυτα) σταματα το τελειως.
Αν θες οντως λιπανση παρε ενα γενικο λιπασμα, κι αν νομιζεις ντε και καλα πως δεν εχεις την αναπτυξη που θελεις και θες να βαλεις co2 φτιαξε ενα με μαγια και ζαχαρη ή αν θες κατι καλυτερο παρε φιαλη.


Και μια τελευταια ερωτηση, prime ριχνεις 24 ωρες πριν βαλεις το νερο στο ενυδρειο? Τηρεις την δοσολογεια με συριγγα?

Για το εξέλ πουθενά στις οδηγίες του δεν διάβασα για ευλαβική τήρηση ρουτινών αλλιώς είναι σαν να μην το έβαλες. Μιλάει για αλλαγές και γενναίες αλλαγές νερού και δίνει δοσολόγιο. Ναι πάντα με σύριγγα βάζω το οτιδήποτε υγρό που χρειάζεται μέτρημα. Αλλά δεν με χαλάει και καθόλου να μην το ξαναβάλω. Ο λόγος που το βάζω είναι ότι έχω μερικά σάπια φύλλα, δλδ από καταπράσινα σιγά σιγά γίνονται διάφανα και τελικά σαπίζουν. ΟΚ στην τελικά βάζω μπουκάλα και διαχύτη και λύνω το όποιο πρόβλημα με τα φυτά. Όσο για το πράιμ, το ρίχνω την ώρα που συλλέγω το νερό, μπορεί 24 μπορεί και 48 ώρες πριν.
Ζητώ και πάλι συγνώμη που σου σβερκώθηκα αλλά σε βρήκα διαθέσιμο και το εκμεταλλεύομαι
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01407 seconds with 10 queries