Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Butterfly
Μήπως έχουν λήξει τα τεστ που έχεις;
|
δεν εχουν ληξει..θα ελεγα μηπως εχουν χαλασει..αλλα τοτε στο νερο της βρυσης θα μου εδειχνε 0;

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nazgul
Δες λιγο και αυτο περι των τεστ νιτρικων της api:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=62535
Γιατι και εγω προσφατα δεν το ειχα χρησιμοποιησει για καιρο και εβγαζε NO3 ~ 80 σε μικρο ενυδρειο με dwarf puffers και ανελειπως εβδομαδιαιες αλλαγες 50%. Δεν μπορει να ισχυει κατι τετοιο, γιατι πρακτικα τα ψαρακια θα ειχαν αφησει χρονους προ πολλου...ειναι πολυ ευαισθητα.
Το κουνησα, το χτυπησα, μονο στη φραπεδιερα δεν το εβαλα, πανω - κατω τα ιδια. Δεν μπορω να το εμπιστευτω πλεον, θελω να παρω νεο τεστ τωρα.
Τωρα για το ph δεν ξερω, θα παρακολουθησω με ενδιαφερον παντως τις αποψεις.
|
διαβασα το λινκ αλλα και παλι..ειχα πολυ υψηλες τιμες..και οι τιμες στο μικροτερο ενυδρειο ηταν διαφορετικες καθως και στο νερο του δικτυου..οποτε μαλλον δεν γινεται να εχει στερεοποιηθει το υγρο στο δευτερο μπουκαλακι..φανταζομαι δηλαδη...το μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι με το ph οπου οι χρωματισμοι στο χαρτι της api με μπερδευουν τρομερα σε σχεση με το χρωμα που εχει το μπουκαλακι του δειγματος..δηλαδη απ τη μια το κανεις 7,4 αλλα και 8...δεν ξερω..ισως παρω και κανα αλλο τεστ αλλης εταιρειας..αλλα για να εχω θανατο ψαριου οντως κατι δεν παει καλα

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74
αν ειναι λαβας οχι, αλλα αν μπηκαν και αλλες πετρες... ισως
|
αλλες πετρες δεν εχουν μπει ..μονο 2 κομματια λαβας υπαρχουν...