Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 04-08-12, 20:40
Το avatar του χρήστη vaska
vaska Ο χρήστης vaska δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 27-06-2011
Περιοχή: Πάτρα
Μηνύματα: 142
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε συληπητηρια, αλλα δεν το κανες επιτηδες.
Προσωπικα εχοντας επιγνωση του πως δρα το περιντρολ στα μεταλλα αλλα και στα χερια χωρις γαντια δε θα εκανα τετοιες μιξεις εκτος κι αν διαβαζα καποιο tutorial απο καποιο χημικο (μπορει βρε παιδι μου να θελει απεσταγμενο νερο η ειδικη θερμοκρασια, η ανακατεμα με αναδευτηρι η οτιδηποτε τεσπα που δεν μπορω να φανταστω) και γενικα οτιδηποτε χημικο αγοραζω προτιμω να το αγοραζω απο τα χημικα κι οχι απο φαρμακεια η αλλα μαγαζια λιανικου εμποριου γιατι νοιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια οτι αυτο που θα παρω θα ειναι και σωστο κι οχι νοθευμενο η αλλοιωμενο η οτιδηποτε τεσπα.
Προσωπικα εντελως διαισθητικα εχω την εντυπωση πως ακομα κι αν το περιντρολ ειναι η βαση του οξυζενε, ισως δε διαλυθηκε σωστα, μπορει βεβαια να κανω και λαθος, απλα στο μυαλο μου το εχω καταταξει στα μετριως επικινδυνα προς επικινδυνα καυστικα και οξειδωτικα χημικα (εφαμιλο με την καυστικη σοδα). Βεβαια αυτο που αγοραζω ειναι απο χημικα οποτε ειναι καθαρο, αν το πηρες απο φαρμακειο φανταζομαι θα ειναι πολυ πιο ηπιο, αλλα και παλι...

Οπως και να χει, οτι κι αν ηταν θελει ισως κι αλλη αλλαγη νερου για ασφαλεια. Το ενισχυμενο αντιχλωριο που υπωθηκε δε νομιζω να χρειαζεται, μαλλον σε αυτη τη φαση οσο γινεται λιγοτερα χημικα τοσο το καλυτερο μην εχεις κι αλλες εκπληξεις απο αντιδρασεις (αν εχεις προετοιμασμενο νερο μη ριξεις καθολου αντιχλωρια, αν βαζεις απο βρυση θα ελεγα βαλε μια μικροτερη ποσοσοτητα απ οσο συνηθως γιατι δεν ξερουμε τι αντιδρασεις μπορει να εχει με τον οξυζενε). Ετσι κι αλλιως δεν εχεις να αντιμετωπισεις χλωριο η αμμωνια που υποτειθεται πως μερικα δεσμευουν αλλα υπεροξειγωνομενο νερο.
Της δουλειάς είμαι (Μηχανικός Η/Υ) και ο κουμπάρος μου Ηλεκτρονικός, οπότε το περιντρόλ το έχω χρησιμοποιήσει με τα κιλά όταν θέλω να κάνω αποχάλκωση σε εκτυπωμένη πλακέτα. Όμως δεν το πήρα από μαγαζί με χημικά αλλά από φαρμακείο που έχει φίλη, είναι διάλυμα 35% και μαζί φτιάξαμε διάλυμα οξυζενέ για το ράφι της, έτσι για να μάθω τη διαδικασία. Είναι όπως αν πήγαινα να πάρω οξυζενέ από το φαρμακείο, αλλά το έφτιαξα σπίτι για να είναι πιό φρέσκο.
Η μ@λ@κί@ έγινε όμως και την πλήρωσαν τα ψαράκια.

Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01766 seconds with 10 queries