Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #35  
Παλιά 04-08-12, 11:30
Το avatar του χρήστη Crazy_Beaver
Crazy_Beaver Ο χρήστης Crazy_Beaver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 22-07-2010
Περιοχή: Δάφνη
Μηνύματα: 747
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bonelias Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα σε όλους και σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια-συμβουλές σας.

Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να δημιουργήσω θέμα με την ερώτησή μου.

Σχετικά με την κατασκευή... Σίγουρα θα υπάρχουν κόντρες περιμετρικά του ενυδρείου. Επειδή όμως δεν έχω προηγούμενη εμπειρία σε τέτοια λίτρα και θα ήθελα η κατασκευή μου να είναι ασφαλή (σε λογικά πλαίσια πάντα, γιατί αλλιώς θα τοποθετούσα 25mm τζάμια). Οι κόντρες στο επάνω μέρος θα είναι κολλημένες όπως και στο κάτω μέρος? δλδ οι πλαϊνες θα είναι μέσα από τις εμπρός και πίσω? ή πάνω απο τις εμπρός και πίσω?

Σχετικά με τις διαστάσεις το μέγιστο πλάτος που μπορώ να χρησιμοποιήσω είναι 70cm, αυτός είναι ο λόγος που έχω ανεβάσει το ύψος.
Το μήκος μπορώ να το αυξήσω κατα 10cm οπότε το ενυδρείο μέχει στιγμής είναι 110*70*??.

Πάμε στα τζάμια τώρα.
Crazy Beaver ευχαριστώ για τα καταστήματα που μου έστειλες.
Η κατασκευή θα γίνει με κόντρες περιμετρικά και τα τζάμια θα είναι ατρόχιστα για να έχω καλύτερη επιφάνεια κόλλησης.
Για τις διαστάσεις 100*70*80 με 10mm και τις κόντρες δώρο 135 ευρώ.

Μην το κάνεις!Είναι πολύ το ύψος για 10άρι τζάμι!Αν δεν ρίξεις το ύψος στο 60 IMHO 10αρι μην βάλεις!Αν το επιχειρήσεις πάλι τουλάχιστον βάλε διπλές κόντρες πάνω!Για κάτω θα σου πρότεινα διπλό πάτο αντί για κόντρες!Με τα λεφτά του κοψίματος βγαίνει πάνω κάτω το ίδιο!Επίσης εγώ διαφωνώ κάθετα στο ότι είναι καλύτερα τα τζάμια να είναι αροντάριστα !Πιο οικονομικά ναι!Καλύτερα όχι!Επίσης ένα από τα υπέρ του ρονταρίσματος είναι να ισιώσει ανωμαλίες του κοψίματος για να γωνιάζουν καλύτερα τα τζάμια!

Επίσης να σου πω ότι το ύψος δεν θα σου δώσει περισσότερες επιλογές για ψάρια!Θα σου δώσει απλά λίγα λίτρα παραπάνω για σταθερότητα!Ακόμα σκέψου ότι στους 80 πόντους για να φτάσεις τον πάτο χρειάζεσαι μάσκα!Τέλος αν πας για θάλασσα ανεβαίνουν πολύ οι ανάγκες τους φωτισμού σου!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ARIS1983 Εμφάνιση μηνυμάτων
Να πω επεισης οτι κανεις δεν εχει καμια αντιπαθεια στον φιλο kixlidatos, αλλα αυτα που αναφερει για την κατασκευη ειναι εξακριβομενα λαθος, οποτε οι αλλοι συμφορητες δεν μπορουν να τον αφησουν να λεει την αποψη του και να επιμενει χωρις να ερθουν σε αντιπαραθεση μαζι του. Αν <<ανοιξει>> ενα ενυδρειο μεσα στο σπιτι μας, μπορει μεχρι και φωτια να προκληθει απο τα ηλεκτρολογικα λογο βραχυκυκλωματος αν δεν ειμαστε παρωντες, γι' αυτο παντα κοιταμε να ειμαστε πανω απο τα στανταρ ασφαλειας στις κατασκευες μας.

+1000000000000000000000000
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01706 seconds with 10 queries