Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-07-12, 09:24
fumantsu Ο χρήστης fumantsu δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Καλημέρα σας και ευχαριστώ πολύ για τις ήδη πολλές πληροφορίες που μου δώσατε.
Επέστρεψα δρυμίτερος, ξεκίνησα στρώσιμο ενυδρείο με βακτήρια και αντιχλώριο απο pet shop γνωστού και την συμβουλή του.

Είμαι στην τέταρτη μέρα στρωσίμος και ακόμα όλα πηγαίνουν μερικώς καλός.
Καθαρό νερό χωρίς θολούρα κλπ, φίλτρο κλπ φαίνονται οκ. Μετρήσεις δεν έχω κάνει ακόμα αλλά δεν έχουν και νόημα να κάνω απο τώρα. Απο δευτέρα που κλείνει 10 μέρες θα αρχίσω.

Έχω τα εξής προβλήματα όμως.
Έλυψα Σάββατο βράδυ έως Κυριακή βράδυ. Το σπίτι σφραγισμένο. Γύρισα χτές το βράδυ και έριξα την καθημερινή δόση απο βακτήρια. Είδα οτι το νερό είχε βράση σχεδόν. 36+ βαθμούς είχε πιάσει το ενυδρείο (είχα κλειστά τα καπάκια του και μένω στον 1ο).
Το ενυδρείο είναι στη μέση του σπιτιού, και μακρυά απο τζάμι. Απλά η πολυκατοικία είναι ευάερη και ευήλια απο παντού.
Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω κάτι πριν ξεκινήσω να βάζω ψάρια μέσα αλλιώς θα έχω καζάνι για ψαρόσουπα.
Επειδή θα βάλω ανεμιστήρες 120mm απο υπολογιστή χαμηλών στροφών με αρκετό cfw όμως και θα βάλω όσα περισσότερα μπορώ. Μπορώ να φτιάξω βάση αλουμινίου για να μην τρυπάω τα πλαστικά καπάκια του ενυδρείου και τα χαλάσω; Δύο βέργες αλουμινίου για να κάνω βάση για τους ανεμιστήρες ώστε να μπαίνει κάτω απο το πλαστικό καπάκι.
Είμαι σε σκέψης ακόμα βέβαια για τους ανεμιστήρες και την βάση τους.
Τι άλλο μπορώ να κάνω χωρίς να δώσω ένα σκασμό λεφτά.

Δεύτερο πρόβλημα:
Εφόσον κατέβηκα στο χωρίο της γυναίκας μου πήγα σε ένα ποτάμι και μάζεψα πέτρες και μερικά ξύλα. Ένα ξύλο όμως που μου αρέσει και θέλω να βάλω είναι 80 πόντους ύστερα απο κόψιμο. Πως το βράζω; Να το βάλω σε καθαρή πλαστική λεκάνη και να του βάλω ζεστό νερό απο βραστήρα; Να γεμίσω την μπανιέρα με ζεστό νερό απο τον ηλιακό συν βρασμένο νερό;
Να γεμίσω λεκάνη με νερό και να το αφήσω 3 μέρες στον ήλιο; Να βραστεί σε κατσαρόλα δεν υπάρχει δυνατότητα είναι μεγάλο.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01474 seconds with 10 queries