Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-07-12, 08:20
latremena Ο χρήστης latremena δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παιδια σας ευχαριστω και τους δυο για το ενδιαφερον που δειχνετε, οχι μονο σε αυτη την περιπτωση αλλα γενικα σε ο,τι χρειαστω...τελικα, οπως ηταν αναμενομενο, το εχασα το ψαρακι..delta66 (σπυρο αν δεν κανω λαθος) εχω ηδη παρει ενα 120 λιτρο και τωρα πια με αργους και σταθερους ρυθμους θα μπω στη διαδικασια να το φτιαξω. Δε θα χρησιμοποιησω τιποτα απο το παλιο ενυδρειο γιατι μαλλον τα ειχα κανει ολα λαθος οποτε φοβαμαι οτι ολο και κατι θα μεταφερω απο ασθενεια κλ. Εχω βεβαια 2 ανουμπιες, τι λετε να τις κανω τωρα που αδειασε αυτο το ενυδρειο; Μπορω να τις χρησιμοποιησω στο νεο ή να το αποφυγω καλυτερα μη μεταφερω τιποτα;

Οσο για το ψαρακι μου τι μπορει να εφταιξε τελικα; Οι αποτομες αλλαγες συνθηκων που μου ειπατε παραπανω; Γιατι το επαθε αυτο και δε μπορουσε να κολυμπησει το κακομοιρο, εκανε σβουρες...

Το νεο ενυδρειο θα ειναι σε ολα διαφορετικο. Εκτος απο το οτι θα ειναι 100 λιτρα παραπανω, θα εχει στρωθει ΕΝΤΕΛΩΣ και αφου παρω μετρησεις και εινα ολα οκ (ας παρει και 3 μηνες) ΜΟΝΟ τοτε θα μπει ψαρι. Επισης θα ειναι σε αλλο σημειο του σπιτιου, που δεν ειναι ουτε κοντα σε παραθυρο ουτε σε δωματιο με ακριαες θερμοκρασιες χειμωνα-καλοκαιρι, ουτε κατω απο air condition. Τελος, ενω ελεγα να το κανω κοινωνικο με guppies κτλ εχω φοβηθει (δε ου φανηκαν και πολυ ανθεκτικα ψαρια) και λεω να βαλω νανοκιχλιδες.

Οσο για τις ταμπλετες οξυγονου εκαναν 6 ευρω(δε ξερω ποσο κανει μια αεραντλια) και μου ειπε αυτος οτι ειναι ετσι κι αλλιως απαραιτητες το καλοκαιρι. Επισης μου ειπε οτι επρεπε να του δινω μια φορα τη βδομαδα βιταμινες (ισχυει που δεν το ειχα κανει ποτε.

Αυτα. Ας ελπισουμε απο εδω και μπρος ο,τι ψαρια κι αν βαλω τελικα ολα να πανε καλα στο νεο μου ενυδρειο. Α! Θα το στρωσω με αμμωνια, υπαρχει προβλημα;
Σας λατρεύω!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01458 seconds with 10 queries