Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #18  
Παλιά 05-07-12, 09:36
Το avatar του χρήστη kixlidatos
kixlidatos Ο χρήστης kixlidatos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 31-08-2011
Περιοχή: Σαντορινη
Μηνύματα: 1.012
Προεπιλογή

Χαιρομαι που επιτελους γινετε ενας σωτος και ομορφος διαλογος,για ενα θεμα,που υπαρχουν διαφορετικες γνωμες και εμπειριες.Εδω δεν ειμαστε για να επιβαλουμε την δικη μας αποψη,αλλα να κουβεντιασουμε για αυτα που πιστευουμε που ειναι σωστα.Και εαν βγει καποιο αποτελεσμα ,τοσο το καλυτερο.

Εγω θα πω την δικη μου αποψη,δυχως να ειμαι χημικος,η να εχω κανει πειραματα,οποτε η αποψη μου δεν μπορει να τεκμηριωθει,αλλα θα την στηριξω σε μια προσωπικη μου εμπειρια,

Το μικροβιο του χομπι ,το κολλησα απο τον πατερα μου ,στις αρχες της δεκαετιας του 60..Πολλοι απο εσας ειστε νεα παιδια και δεν θα ξερετε οτι ,τοτε δεν ειχαμε ουτε σιλικονες,αλλα ουτε τις συγχρονες κολλες που υπαρχουν τωρα.Και τα ενυδρεια τα κολλουσαν με στοκο για τα τζαμια.

Τωρα εγω ,αν πω σε εναν απο εσας,κολλα το ενυδρειο σου με στοκο για τα τζαμια,τοτε δικαιως θα μου πειτε,τι μπουρδες μας λες τωρα.

Απο τοτε μεχρι τωρα,το χομπι μας εκανε πολλα χιλιομετρα εξελιξης,και θα κανει ακωμα πολλα.

Εχουν βγει ,συγχρονα φαρμακα,μηχανιματα,εργαλεια κτλ.που μας βοηθανε να συντηρουμε ,σε ενα κλειστο συστημα ,για παρα πολλα χρονια,ζωντανους οργανισμους,με πολυ μεγαλες απαιτησεις στην χημεια του νερου.
Ολη αυτη η εξελιξη,συναιβει γιατι σε ολο τον κοσμο αυξηθηκαν οι χομιστες και τα θελω μας,αλλιως θα παραμεναμε ακομα στην γυαλα με χρυσοψαρο,και στην καλυτερη,θα φτιαχναμε ενυδρεια με στοκο τζαμιων.

Εδω ηρθαν και μας καλυψαν τις αναγκες ,και θα ελεγα και τον ακρατο εγωισμο μας (αλλο θεμα) η παγκοσμιους φημης εταιριες,με επιστημονικο και υλικοτεχνικο οπλοστασιο,με ερευνες και μελετες.Καπου το αναφερει και ο Σπυρος,αν ηταν ματζουνια η γιατροσοφια αυτα τα προιοντα της εταιριας ταδε,θα εβγενε η ανταγωνιστρια να τα αποκαλυψει.

Γιατον τον λογο εγω παντα θα ακολουθω την συχρονες μεθοδους,που μου παρεχουν αυτες οι εταιριες.

Αυτα που λεω δεν ειναι μπουρδες και χαιρομαι που αποψεις διιστανται ,αλλα ετσι πρεπει να γινετε ενας εποικοδομητικος διαλογος,με σεβασμο στην αντιθετη αποψη,και ο καθε ενας απο μας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
__________________
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα
Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου
Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου
Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους
Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ
Africa γιατι ετσι μαρεσει
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01634 seconds with 10 queries