Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #17  
Παλιά 05-07-12, 04:37
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
Δεν ειναι απαραιτητο οτι τρωνε ταλαιπωρια τα ψαρια. Το εξηγησα πιο πανω. Εγω μονο ταλαιπωρηθηκα και καθυστερησα το στρωσιμο με τις αλλαγες νερου.
Οι τιμες ηταν παντα σε ατοξικα επιπεδα.
Νομιζω λεμε το ιδιο,
οποιοσδηποτε εχει γνωσεις και αντιληψη μπορει να κρατησει την αμμωνια σε ατοξικα επιπεδα ειτε χωρις να προσθεσει τιποτα, ειτε προθετοντας κι ενα placebo.


Παράθεση:
Οπως ειπα μπορει να δημιουργηθει βιολογια και τα ψαρια να μη ταλαιπωρηθουν καθολου.
Δεν εχει σημασια ποτε και πως θα δημιουργηθει η βιολογια.
Σημασια εχει τα ψαρια να μη φανε ποτε τοξικα. Και δεν εφαγαν.
Αυτο ειναι το ζουμι.
ΩΠΑ, εδω θα διαφωνισω, το πως θα δημιουργηθει η βιολογια εννωειται πως δε μας νοιαζει, ας δημιουργηθει και με μαγικα, ομως το ΠΟΤΕ νομιζω εχει μεγαλη σημασια.
Μπορει να ειμαστε τζιμανια και να κρατησουμε την αμμωνια σε ατοξικα επιπεδα, ομως ΓΙΑΤΙ να ρισκαρουμε? για να δουμε ψαρια γρηγορα στο ενυδρειο?



Παράθεση:
Δεν κατεβασα θερμοκρασιες ουτε πεχα, toxivek ζεολιθους (αυτα νομιζω ειναι και ακαταληλα για στρωσιμο γιατι δεσμευουν εντελως την αμμωνια και δεν την μετατρεπουν σε ατοξικο αμμωνιο οπως το prime, αφηνωντας το διαθεσιμο προς αναπτυξη της βιολογιας)
Το toxivec μετατρεπει την ελευθερη αμμωνια σε ατοξικο αμμωνιο, και ο ζεολιθος κατακρατα ενα μεγαλο μερος της αλλα οχι ολη.
Μπορει πολλοι να τον σνομπαρουν σαν υλικο αλλα προσωπικα πιστευω πως δεν πρεπει να λειπει απο το ντουλαπακι κανενος μας γιατι ειναι πολυ καλο υλικο για καποιες περιπτωσεις αναγκης.


Παράθεση:
Πεστο κι ετσι.
Χημικο σκευασμα δεν ειναι και η αμμωνια?
Τα σκευασματα που παρεχουν και ρυπους εκτος απο βακτηρια, ειναι προφανως για προετοιμασια του ενυδρειου χωρις ψαρια, οπως και με την αμμωνια.
Αν δεν ειχαν ρυπους θα ελεγαν "βαλε αμεσως ψαρια" (για δημιουργια ρυπων).

Μισο γιατι δεν ξερω τελικα σε ποια σκευασματα αναφερεσαι, αλλα αυτα τα οποια πειραματιστηκα εγω http://www.apifishcare.com/products/...x?ProductID=44 και http://www.sera.de/gr/pages/sera-pro...5e2e1c283.html αυτο ακριβως γραφουν, δηλαδη πως ριχνεις τα μαγικα ζουμια και την επομενη βαζεις ψαρια.
Το DVD της sera μαλιστα σου προτεινει με τη μια να βαλεις το 1/3 των ψαριων που θα κατοικησουν στο ενυδρειο!



Παράθεση:
Δεν χρειαζεται να κανουμε ερευνες για το περιεχομενο.
Η συγκεκριμενη που χρησιμοποιησε ο στρατηγος το γραφει καθαρα και ειναι αυτο που μας ενδιαφερει.
http://www.microbelift.com/products/...s/nite-out-ii/
Αυτα δεν γραφονται ανευθυνα. υπαρχει εταιρικος ανταγωνισμος.
Πιστευεις οτι θα φοβηθουν καθολου αυτα που γραφεις για την αξιοπιστια τους, οσο μια ανταγωνιστικη εταρεια που μπορει να κανει αναλυση?

κοιτα, ειναι σαν τον ψυχρο πολεμο των πατεντων στον τομεα της πληροφορικης που συμβαινει απο το 82. Αν καποιος κανει το λαθος να ανοιξει πυρ τοτε το ιδιο ακριβως θα κανουν κι οι αλλοι (αφου ολοι παραβιαζουν εκ των πραγματων ο ενας τις πατεντες του αλλου, και δε γινεται διαφορετικα αφου και το διπλο κλικ ειναι πατενταρισμενο), οποτε αν η μια εταιρια παει να δυσφημισει τα παραμυθοζυμα της αλλης το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου ειναι να της γινει μπουμερανγκ...
Το σκευασμα που δειχνεις παντως δεν εχει τυχει να το δω σε pet shop. Ερωτηση: πουλιεται σε θερμοκρασια περιβαλλοντος ή σε καμια καταψυξη?
Σε περιπτωση που θελει ειδικες θερμοκρασιες αλλαζει το πραγμα (και παλι δε βλεπω το λογο χρησης του... δηλαδη αν βγω και ζητησω λιγο μπολι δε θα μου δωσει κανεις?)
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,28780 seconds with 10 queries