Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-01-05, 23:05
Το avatar του χρήστη dalex
dalex Ο χρήστης dalex δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Προεπιλογή

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και ελπίζω να συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα καλά.
Φίλε tasos μετά από πολύ καιρό έκανα μετρήσεις για τις παραμέτρους του νερού.
Αποτελέσματα :

ΑΜΜΩΝΙΑ.....................0mg/l
ΝΙΤΡΙΤΗΣ (ΝΟ2).........<0,3mg/l
ΝΙΤΡΑΤΗΣ (ΝΟ3)...........12,5mg/l
PH.................................7,5
GH..................................;
KH.................................6
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ..............27

GH δεν κατάφερα να μετρήσω. Μάλλον έχει χαλάσει το τεστ. Από την πρώτη σταγόνα και όσες σταγόνες και αν έριχνα είχε πάντα το ίδιο χρώμα δεν άλλαζε καθόλου.
Θα ήθελα βέβαια να πω ότι αυτές δεν νομίζω ότι είναι συνθήκες που θα πρέπει να είναι κριτήριο για κάποιον που θέλει να κάνει αναπαραγωγή.
Γιατί εμένα μου προέκυψε τελείως απρόσμενα. Χωρίς να προσπαθήσω να φτιάξω κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες και μάλιστα από δυο ψάρια που το ένα είναι κανονικό και το άλλο Albino.
Από κάποια άρθρα που διάβασα με αυτή την ευκαιρία είδα ότι για να κάνεις αναπαραγωγή Ancistrus πρέπει να δημιουργήσεις συνθήκες που να μοιάζουν με την περίοδο τον βροχών να αλλάξεις θερμοκρασία να χαμηλώσεις το ph και διάφορα άλλα τέτοια. Και κάποιοι προσπαθούν χρόνια και δεν τα έχουν καταφέρει. Καμία σχέση δηλαδή με εμένα που ζευγάρωσαν τυχαία χωρίς να κάνω καμία αλλαγή. Στην δική μου περίπτωση ισχύει μάλλον το `` αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός ….``.
Πάντως τα μικρά είναι μια χαρά δεν είχα καμία απώλεια ακόμα.
Τους δίνω αγγούρι και βλέπω να τους αρέσει πολύ.
Να τους δίνω αποκλειστικά αγγούρι ή να τους δίνω και τα πράσινα χαπάκια της tetra(tetraplecomin) που έχω για τους γονείς τους;
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01341 seconds with 10 queries