Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 02-07-12, 06:49
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Κοιτα, το dropsy μπορει να εχει προκληθει απο χιλιους δυο λογους, που αλλοι ειναι κολλητικοι κι αλλοι οχι.
Τις περισσοτερες φορες οφειλεται σε κακες συνθηκες, οποτε σε αυτες τις περιπτωσεις φυσικα δεν εχουμε να κανουμε με κατι κολλητικο αλλα οπως και να εχει πρεπει να διορθωθει οτιδηποτε ειναι λαθος.
Στην περιπτωση σου βεβαια δε γνωριζω τι μπορει να συμβαινει, και με προβληματιζει αυτο πολυ λες γα τη μυρωδια.
Εντονη μυρωδια (σα βοθρος) εχει ενα ενυδρειο οταν το στρωνουμε με αμωνια στη φαση που εχει ανεβασει πολλα νιτρωδη, αλλα αφ ενος μας λες πως οι μετρησεις σου ειναι καλες και αφ εταιρου ακομα κι α υποθεταμε πως τα τεστ σου εχουν καποιο προβλημα, αν ζουσαν σε τοσο τοξικο περιβαλλον δε θα την παλευε ο γονος.
ΙΣΩΣ να εχει σχεση με αυτο που ειπε ο Kotsos σχετικα με το βυθο, και που ΙΣΩΣ συνεπαγεται με καποια δραστηριοτητα ΙΣΩΣ παθογονων βακτηριων που προκαλουν μολυνσεις, ομως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ειμαι αντιθετος με το σκαλισμα του βυθου, και γενικα με το πολυ πειραγμα του (υπαρχουν πολλες σχετικες αποψεις, και δεν μπορουμε να πουμε τελικα ποιες ειναι σωστοτερες μια και ολες εχουν τα πλεονεκτηματα τους και τα μειονεκτηματα τους. εγω προτιμω παντως αυτη την εργασια να την κανουν με φυσικο τροπο τα σαλιγκαρακια).
Αν θες κανε μια παρουσιαση του ενυδρειου για να δουμε ΜΗΠΩΣ θα ηταν λογικο να γινοταν μια προληπτικη απολυμανση (πχ με esha2000 η κατι αναλογο).
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01384 seconds with 10 queries