Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #86  
Παλιά 10-06-12, 17:20
Vangelis21 Ο χρήστης Vangelis21 δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 04-04-2012
Περιοχή: ΑΘηνα
Μηνύματα: 1.041
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν θα τελειωσει ποτε αυτο το τροπαριο, οπου φταινει ολοι οι αλλοι εκτος απο σενα?
Ας το τελειωσω εγω με μια περιληψη του ιστορικου οπως εξελιχθηκε.

Το συμπτωμα των περιττωματων με περλες που πρωτοανεφερες, μπορει να ειναι απο ελλειπη διατροφη, ομως δεν αποκλειεται (γιαυτο εγιναν και οι σχετικες ερωτησεις) μαζι με αυτη να υπαρχει και βακτηριακη ασθενεια, με συμπτωμα το dropsy και οπου καταρχας εξακριβωθηκε στο βιντεο σου (και μαλιστα σε σταδιο οχι πολυ προχωρημενο που θα μπορουσε ισως να αντιμετωπιστει)
και κατα δευτερον να επιβεβεβαιωνεται με την παραλληλη εμφανιση κοκκινων σημαδιων που ανεφερες.

Για αρχη σου δωθηκε θεραπεια πιο συμβατικη, με ενυδρειακα φαρμακα...

.... αλλα την απερριψες ....


Η επομενη μεθοδος θεραπειας (με flagyl) υπαρχει, αλλα δεν στην ποσταραν γιατι μεχρι να φτασεις εκει και ενω σου παρεθεσα τα παφθηνα κοινα φαρμακα απο φαρμακειο που χρειαζοταν, οπως και τον απλο εξοπλισμο που θα χρησιμοποιουσες (καδο αεροφιλτρο ή αεραντλια), εσυ κολαγες σε ανουσια πραγματα, και μας ελεγες και απανθωπους για την προταση για θεραπεια σε πλαστικο καδο, και πηγαινες και εβαζες αγγελια για ενυδρειο δωρο εξ'ουρανου αφου δεν ειχες και χρηματα , ενω το ψαρι πεθαινε.
(ενω για αλλα πραγματα ειχες διαθεση και χρηματα)

Και ενω ξοδεψαμε ενα τονο ιντερνετικο μελανι να σε πεισουμε να κανεις θεραπεια και να σου δωσουμε και espom και φιλτρα και ανθρακα, αν χρειαστει επαναληψη της θεραπειας και το μονο που εμενε να παρεις ηταν flagyl απο ενα φαρμακειο .... ησουν και ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.

Καλο απογευμα και εις αλλα με υγεια.
Ελπιζω να μην ξανακουσω υποννοουμενο.
υπονοουμενο? στα ισα τα ειπα. δεν εδωσες καμια σοβαρη θεραπεια παρα μονο λογια του αερα. σε στιγμες κρισης δεν ποσταρες καν ενω ησουν ονλαιν.

Δεν εχεις δικαιωμα να μου λες αν εχω χρηματα η οχι και προσεχε τα λογια σου γιατι δε σου πεφτει λογος. το μονο που εκανες ειναι να ειρωνευεσαι και να το παιζεις καποιος χωρις να προσφερεις ουσιαστικη βοηθεια. Αν ΔΕΝ εχεις ιδεα το πως να βοηθησεις απλα να απεχεις παρα να γεμιζεις ενα ολοκληρο τοπικ με οφτοπικ και ασχετα επειδη ειχες ορεξη για συζητηση περι ανεμων και υδατων. κανε μας την χαρη λοιπον γιατι οσα και να ξερεις για τα ενυδρεια (δεν εχω ιδεα βεβαια αν και τι) απο τροπους εχεις καποιο θεματακι και κοιτα να το κοιταξεις
 
Page generated in 0,01843 seconds with 10 queries