Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #25  
Παλιά 05-06-12, 18:04
Vangelis21 Ο χρήστης Vangelis21 δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 04-04-2012
Περιοχή: ΑΘηνα
Μηνύματα: 1.041
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
βασικα αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος για να στειλεις τα ψαρακια αδιαβαστα! (ειδικα αν το κανεις χειμωνα, αλλα και τωρα η θερμοκρασια της βρυσης δεν εχει σχεση με αυτη του ενυδρειου)

Ο πιο ευκολος τροπος ειναι να γεμισεις ενα βαρελακι το οποιο καλο ειναι να βρισκεται διπλα η κατω απο το ενυδρειο, η τεσπα καπου κοντα, να βαζεις το αντιχλωριο σου, λογο χρυσοψαρων ουτε θερμοστατη δε θες, και με ενα αντιλιακι μετα απο μερικες ωρες να βαζεις το νερο μεσα.
Το νερο που αδειαζεις μπορεις να το κανεις απο το φιλτρο (εγω ετσι το κανω) αλλα ακομα καλυτερα μπορεις να το συνδυασεις και με μια σκουπα βυθου.
Και ας λεμε 30% τη βδομαδα, καλυτερα ειναι να σπασεις τις αλλαγες σε οσο μικροτερες ποσοτητες και τακτικα μπορεις.
Επισεις και το γεμισμα μπορεις να το κανεις απο το φιλτρο χωρις να στρεσσαρεις καθολου τα ψαρακια με μια πολυ απλη πατεντα που απαιτει ελαχιστα υλικα (ενα Τ, δυο βανακια και μια ανεπιστροφη) με μηδαμινο κοστος.
Η αλλαγη στο κρυο και σκληρο νερο ειναι το ευκολοτερο πραγμα του κοσμου, και η διαδικασια που περιγραφω δεν εχει σχεση με τις διαδικασιες που κανουμε για το μαλακο νερο των τροπικων.
γνωριζω οτι ειναι ασχημη η διαδικασια που ακολουθω αλλα ΔΕΝ εχω βρει καλυτερη οσο αφορα την ευκολια της. Θα μου πεις, οριστε, ψαχνεις ευκολιες και σκοτωνεις ψαρακια. ΟΧΙ, δε λεω αυτο αλλα θελω να βρω εναν τροπο να ειναι ανθρωπινος και να μην με κανει να γεμιζω 10 κουβαδες που χρειαζομαι.

η διαδικασια με το φιλτρο που λες ποια ειναι ακριβως? δεν επηρεαζει τη βιολογια? αυτο που λες με το αντλιακι τι ακριβως ειναι? πως γινεται? χρειαζομαι λεπτομερειες ωστες να το κανω. να αλλαζω νερο συχνοτερα και δεν γινεται αλλα και κανεις δεν το κανει. εδω φαντασου οτι εζω ρωτησει 20 ατομα και τα 10 μου εχουν πει ανα μηνα οι αλλαγες, κι εγω το κανω ανα βδομαδα. οποτε ΣΙΓΟΥΡΑ χρειαζομαι 200λιτρο κουβα
 
Page generated in 0,01546 seconds with 10 queries