Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-06-12, 13:17
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Προεπιλογή

Παιδια δεν αλλαζει η κατασταση του ψαριου. Παει πολυ ωρα μονο του και εχει μαυρισει και λιγο πανω στο σωμα και εχει λεπτινει προς τα πισω οπως ειχα πει. Δυσκολευεται στην κινηση του αρκετα και δεν μπορει να διεκδικησει ευκολα τροφη. Φυσικα κοιταω παντα να τρωει. Ενα βιντεο ακομα που φαινεται καλυτερα και φαινεται και η δυσκολια στην κινηση. Τι γινεται?

http://www.youtube.com/watch?v=6tqYL...ature=youtu.be
-------------------------
Πηρα και εριξα τελικα esha 2000 που με παροτριναν (μπορει να ειναι και εσω-παρασιτο) μιας και δεν αλλαζει η κατασταση του ψαριου και μπας και γινει καλυτερα και για να μην κολλησουν και τιποτα τα αλλα αν υπαρχει τετοια περιπτωση. Μου ειπαν να παρω και να ριξω ektozon και μαλλον θα παρω αυριο.

Απο το esha 2000 εριξα σημερα πρωτη μερα 25 σταγονες στα 45 καθαρα μου λιτρα (μιας και λεει 25 σταγονες ανα 100 λιτρα, αλλα αν εχεις χαμηλη γενικη και ανθρακικη σκληροτητα κατω του 4 ριξτε διπλη δοσολογια και αφου εχω gh 4 και kh 2 εριξα διπλη). Στο πετ σοπ μου ειπαν να ριξω και τριπλη δοσολογια αν θελω.
-------------------------
Δυστυχως το ψαρακι απεβιωσε.. Το πρωι εκανε την καθε κινηση με δυσκολια και καπως σπασμοδικα και καθοταν μονο του ακινητο για πολυ ωρα σε μοςς, μετα στη ριζα κλπ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 05-06-12 στις 13:17 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01299 seconds with 10 queries