Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-05-12, 15:47
orbion Ο χρήστης orbion δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: αθηνα
Προεπιλογή

επειδή έφτιαξα 3 λάμπες πρόσφατα για το δικό μου ενυδρείο θα σου δείξω και τον δικώμου τρόπο

πρώτα χρειάζεται να μας δείξεις το καπάκι του ενυδρείου που από ότι βλέπω στις photo που έχεις βάλει υπάρχει ένα ακόμα καπάκι που δεν το έχεις ανοίξει να το δούμε

δεύτερον

εγώ αγόρασα λάμπες t5 438 mm της juwel
έκανε κουτί στο δικό μου ενυδρείο που δεν είχε ούτε μια λάμπα
http://www.juwel-aquarium.co.uk/aquarium-lighting.html

μετά αγόρασα 2 μετασχηματιστές αυτούς

επάνω γραφουν το σχέδιο της συνδεσμολογίας αλλα μπορείς να ρωτήσεις κιόλας πως συνδέεται
δεξιά στην φωτογραφία. κάθε σύνδεση την δείχνει με αριθμούς και κουμπώνουν κατευθείαν επάνω ξεγυμνώνοντας λίγο το καλώδιο χωρίς κολλήσεις και τα λοιπά..

.υπάρχουν μετασχηματιστές για μια λάμπα και για 2 λάμπες στην photo αυτός είναι για μια λάμπα

κοστίζουν από 9 έως 13 euro

ένα καλώδιο 2m με 3m

2 ντουί για t5 η περισσότερα ανάλογα πόσες λάμπες θέλεις και ένα fis για μπρίζα προσωπικά αγόρασα και θερμοσυστελομενο σωληνάκι γιατί ξεγύμνωσα τα καλώδια έτσι ώστε να μην πιάνει πολύ χορό η μόνωση του καλωδίου μέσα στο καπάκι

Uploaded with ImageShack.us

στην αρχή είχα βάλει 1 λάμπα

σήμερα έχω 3 και είναι τούμπανο μονο φως δεν μου λείπει..

ανάμεσα στις λάμπες και στο νερό έβαλα plexiglass επειδή ανεβαίνει η θερμοκρασία όμως αγωρασα και ανακλαστήρες με την ίδια διάσταση και αφήνω ανοιχτά τα καπάκια.. αλλα παίρνω και το μέγιστο φως.

τελος εγώ έβαλα και ψυξή

έφτιαξα και μια ωραία βάση με κάτι περισσευούμενες λαμαρίνες.επάνω έβαλα ένα πολημπριζο και μέσα τους μετασχηματιστές τα έκλεισα όλα εκεί μέσα και ελάττωσα έτσι τα καλώδια γιατί γινόταν πανικός

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01851 seconds with 10 queries