Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-05-12, 10:21
noutsman Ο χρήστης noutsman δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Ελλάδα, Γρεβενά (Ταχ. Κώδικας 51100)
Προεπιλογή

Εκτός απ' αυτό όμως...όταν λίπεις, θα πρέπει κάποιος ΟΧΙ μονο να ταϊζει τα ψάρια, αλλά και να τους αλλάζει το νερό, να τους βάζει τα φάρμακά τους (και το λύπασμα φυσικά [αν εχεις φυτα]) κτλ.! Επίσης, πρίν βάλεις τα ψάρια μεσα, θα πρέπει να τσεκάρεις ποια ειδη ειναι συμβατα (δλδ ποια τεριαζουν) μεταξύ τους! Επειδή (οσο καιρό ειμαι εδω), έμαθα πως οι περισσότεροι πετσοπάδες δεν ενδιαφέρονται αν τα ψαρια σου ζησουν κι αν οχι! Το μονο που τους νοιάζει ειναι....ΛΕΦΤΑΑΑΑ!!!! Γι'αυτο πρίν βάλεις ψαρια στο ενυδρειο σου ΠΑΝΤΑ (αν δεν ξερεις) δημιουργησε ενα "θεμα" (threat) εδω στο forum και πιστεψε με.... θα εχει πολλες ΣΩΣΤΕΣ απαντησεις!ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΕ ΕΝΑΝ ΠΕΤΣΟΠΑ!!! Τέλος, έκτος απο το "ποιατεριαζουν μεταξυ τους" πρέπει να μαθεις και ποιες ειναι οι ανάγκες τους! Για παραδειγμα καποια ψαρια ζουν σε χαμηλες, αλλα σε μετριες και αλλα σε υψηλοτερες θερμοκρασιες! Επίσης άλλα ψαρια τρωνε διαφορετική τροφή απο αλλα και χρειάζονται και ιδιαίτερη φροντίδα!...

Είναι δύσκολο hobby ξερω... αλλα κι εγω ξεροκεφαλος ημουν! Εκανα οτι μου κατεβαινε στο κεφαλι! Παλι καλα που υπάρχουν και μελη τα οποια μου εμαθαν πως πρεπει το hobby αυτο να το αγαπας...γιατι...ΔΕΝ ειναι αστειο πραγμα....
-------------------------
Κι ετσι αποφασισα κι εγω να βαλω μυαλο!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη noutsman : 17-05-12 στις 10:21 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01318 seconds with 10 queries