Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 04-05-12, 14:20
Το avatar του χρήστη stap
stap Ο χρήστης stap δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-10-2011
Περιοχή: thessaloniki
Μηνύματα: 129
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μαριο+Νατασα Εμφάνιση μηνυμάτων
Ε όχι δεν το έχει λυγίσει απλά έτσι ήταν από την αρχή…. Τι ακριβός είναι δεν ξέρω… ο μαγαζάτορας είναι φίλος μου και μου τα έκανε κάποια δώρο… Φωτισμό για την ώρα δεν έχει πολύ καλό αλλά σε 3 μέρες θα τοποθετήσω μια ακόμα λάμπα Τ5 τώρα έχω μόνο 2… Η παράμετροι από αμονοια και νιτρικά και αλατοτητα είναι όλα μια χαρά τσεκαρισμένα…. Έχω μέχρι στιγμής 16 κιλά βράχο ζωντανό….. το ενυδρείο μου το έχω εδώ και 5-6 μήνες….. αύριο θα ανεβάσω καινούργιες photo έκανα κάτι αλλαγές…. Παιδιά ξέρεται έναν καλό τρόπο να διώξω τα κοιανοβακτιρια???
Α το lion fish το έχω ψάξει το θέμα δεν θα μεγαλώσει και πάρα πολύ λόγου μεγέθους του ενιδρύου αλλά και αν είναι χορτάτο δεν πειράζει τπτ:P:P… μέχρι στιγμής είναι ήρεμο …. Στο φίλτρο έχω μακαρόνι σφουγγάρι και αντιφοσφορω
γεια και απο μενα ,
αν και αρχαρια θα σου πω το ιδιο με τον φιλο , το lion fish θα σου φαει οτι μικροτερο σε ψαρι βρει !!!!!!! το ξερω γιατι κ ενας φιλος το ειχε και οταν εβαλε ενα κλουν ( οχι πολυ μικρο!!!!!!) το εβαλε στο στωμα του , βεβαια το ψαρι επιβιωσε γιατι το προλαβε αλλα με αυτα τα ψαρια πιστεω οτι πρεπει να εχεις μεσα αλλα που μπορουν να υπεραστιστουν τον εαυτο τους .
φιλικα stap
__________________
Οκτάνα θα πει αληθινή ελευθερία και όχι εκείνη η φοβερά ειρωνεία, να λέγεται ελευθερία ό,τι χωρεί ή ό,τι εναπομένει στα ελάχιστα περιθώρια που αφήνουν στους ανθρώπους οι απάνθρωποι νόμοι των περιδεών και των τυφλών ή ηλιθίων.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01521 seconds with 10 queries