Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #240  
Παλιά 27-04-12, 02:34
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 29-03-2011
Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Μηνύματα: 2.278
Προεπιλογή

Η τροφη θα πρεπει φυσικα να βυθιζεται αλλα και να μην την τρωνε τα tetra και να μενει στον βυθο μεχρι να παει καποιο helena να την παρει σωστα? Εχω για δισκους φυλλαρακια αυτη που μου ειχες πει της ocean nutrition αλλα δεν ξερω αν κανει αν και διαβασα στο ιντερνετ (δεν μπορω να παω να δω την τροφη ειναι διπλα στο ενυδρειο και κοιμουνται τωρα τα ψαρακια)...οτι εχει 52,5 πρωτεινη. Θα την τρωνε ομως τα ψαρια αν κανει. Grindal τρωνε μιας και μου εχεις δωσει...(ταιζω grindal 1-2 φορες την εβδομαδα και κανουν σαν τρελα τα tetra) αλλα και να τρωνε παλι δεν νομιζω να προλαβουν απο τα τετρα.

Φυσικα μιλαμε για αφορετο γυναικειο καλτζον (και οχι δυχτιωτο οπως εχεις αναφερει...αχαχ...) σε τετοιο βαζω και την τυρφη.

Αληθεια μπορεις να βρεις baby? Θα ηταν πολυ καλο....(στο ebay δεν βρηκα λιγο που κοιταξα παρα μονο αυτα σε small που λεει 4 - 7 ιντσες και σε ενα ξενο site ειδα μονο baby που λεει μικροτερα απο 5 ιντσες και out of stock). Προσπαθησα πριν να αγορασω τα grande c αλλα δεν ξερω γιατι μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν μπορει να ολοκληρωθει η πληρωμη... Ισως να ειναι για καλο μηπως βρουμε baby. Ουτως ή αλλος εχω να κανω τωρα την δοκιμη - δουλεια μου με το φυλλο του Tzane.

7.1 στο βαρελι. Ενυδρειο 7,5 ενω ειχε πεσει 7,3 μετα την αλλαγη, αλλα μετα απο 1-2 μερες παλι 7,5. Τυρφη sera super peat.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01417 seconds with 10 queries