Θέμα: Σκουλικι?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 13-04-12, 19:35
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 29-03-2011
Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Μηνύματα: 2.278
Προεπιλογή Σκουλικι?

Εχω καποιες μερες βαλει στο ενυδρειο 9 cardinal tetra. Ειδα καποια στιγμη ενα σκουληκι λευκο. Δεν εδωσα πολυ σημασια, λεω πλαναρι θα ειναι (χωρις βεβαια να το ψαξω, δεν ειχα σκεφτει μηπως ειναι τιποτα αλλο, ενας φιλος ειχε προσφατα πλαναρια και μολις εβαλε 2 απιστογραμμα του τα φαγανε και λεω και εγω θα τα φανε και οι καρδιναλιοι) τωρα θα το φανε τα cardinal. Σημερα μετα την αλλαγη, βλεπω αλλο ενα τετοιο και περναει ενας καρδιναλιος και το τρωει. Εχθες ειχα ταισει grindal τα ψαρακια και ισως να ηταν grindal αλλα οταν ειχα δει τις προηγουμενες μερες ενα μαλλον τετοιο σκουληκι δεν ειχα ταισει grindal. Εχθες τα ταισα πρωτη φορα grindal. Kανοντας μια αναζητηση με την λεξη ''σκουλικι'' επεσα πανω σε διαφορα θεματα οπως αυτο και ακομα ψαχνω να δω τι γινεται αλλα ανοιγω και το θεμα μηπως βρω μια ακρη.

Ανεβαζω και φωτογραφιες απο τα ψαρακια, οσο καλυτερες, με τριποδο και μη κουνημενες μπορω, μηπως εχουν τιποτα εκεινα.
Μερικα εχουν ασπρες κοιλιτσες πιο φουσκομενες απο τα αλλα. Ειναι λογικο? Μηπως εχουν εκει σκουληκακια? Λεω εγω τωρα, δεν ξερω. Και σε αλλες φωτογραφιες απο καρδιναλιους στο ιντερνετ καποιοι εχουν ιδιες με αυτες κοιλιες.

Aνεβαινουν αυτη τη στιγμη η φωτογραφιες και τις βαζω. Δεν τις μικρυνα καθολου ωστε να μπορειτε να τις δειτε οσο πιο καλα γινεται στο πιο μεγαλο μεγεθος.

Στη δευτερη φωτο ειναι με ενα cardinal να φαινεται πιο καλα απο κατω, οπου σημερα ειδα να εχει κατι σαν λευκο μπιμπικακι (ολα πρεπει να το εχουν ομως απο οτι παρατηρω) αναμεσα στο σωμα και στο κεφαλι απο κατω. Γενικα τα ψαρακια μια χαρα μου φαινονται και τα χρωματα τους και η κινησης τους και τα πτερυγια τους πολυ καλα, αλλα δεν εχω και εμπειρια να το πω με σιγουρια.









Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02102 seconds with 10 queries