Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 17-03-12, 23:57
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maxmike Εμφάνιση μηνυμάτων
τα κορρυ ζουνε πανω απο 2ετια στους 30 με 9 δισκους και 450λτ ενυδρειο.παρολαυτα δεν διαφωνω μαζι σου παραπανω οτι δεν κανουν και καρδιναλιους βαζουν πολλοι με δισκους δεν σημαινει οτι κανουν.
Διετια!!
Το ψαρι μπορει να ζησει 10-15 χρονια σε ενυδρειο με σωστες συνθηκες (δεν αναφερω τις υπερβολικα μεγαλες ηλικιες που εχω διαβασει για 20+ εως και 27 χρονια σε ενυδρειο).
Ειναι σαν να λεμε οτι ενα παιδι 15 ετων που κανει ολες τις καταχρησεις που υπαρχουν, με το τροπο αυτον ζωης εχει μελλον να ζησει μεχρι τα 90 ... αφου επεζησε μεχρι τωρα.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01282 seconds with 10 queries