Αναφερθηκε πριν ο Μανος σε hyposalinity, σωστη τακτικη αλλα πρεπει να ξερεις τι κανεις για να μην εχεις αλλα προβληματα. Να γνωριζεις πως σε αυτες τις συνθηκες ( hyposalinity) ο βραχος πεθαινει καθως και τα απονδυλα και τα κοραλια. Τα ψαρια ομως αντεχουν για ενα διαστημα χωρις προβληματα. Προσοχη λοιπον.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kamberman
2) Το να εχω μπουρμπουλήθρες μεσα στο ενυδρειο για ντεκορ ειναι κακό?
|
Οι μπουρμπουληθρες απο το σκιμμερ κανουν κακο εαν μπαινουν στο ενυδρειο. Τωρα βεβαια δεν ειναι της παρουσης να το δουμε γιατι, αλλα οντως συμβαινει.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kamberman
Με μια προχειρη ματια όλα αυτα κοστιζουν πάνω απο 2χιλιαρικα(!) και πρεπει να οργανωθω και κυριως να ιεραρχισω τις αναγκες σε εξοπλισμο.
|
Η αληθεια ειναι οτι κοστιζει λιγο αλλα δεν φτανει και τοσο ψιλα για αυτα πoυ θελεις. Το σκιμμερ, τα τεστ και το αλατι θα τα βαλεις πρωτα πρωτα. Μετα απο καιρο θα μπορεσεις να παρεις και την αντιστροφη οσμωση. Τα ψαρακια σου δεν τα νιαζει εαν το νερο ειναι απο α/ο η απο την βρυση. Τα κοραλια σου ομως θα τα νοιάζει. Αρα ακομα δεν βιαζεσαι για αυτην.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kamberman
Α παρεπιπτωντως, σημερα ψοφησε το μικρο angel (ο "πριγκηπας")-βρεθηκε με τα μουτρα σφηνωμενος στον εναν κυκλοφορητη 
|
Δεν εχεις καποια σιτα η γριλια στις αντλιες σου?