Υποχρεωμενος δεν ειναι κανεις να τα διαβαζει ολα ... ποσο να απανταει κιολας ...

(σε πειραζω

)
Εχω δικαιολογια! Διαβαζω απο το κινητο και εχω και καποια εργασια ταυτοχρονα οποτε δεν ειναι η απολυτη προσοχη μου εδω ...
Παρεθεσα το λινκ καθως αν προσδιορισεις σε τι κατηγορια εισαι ... εχεις απο το ιδιο λινκ και την απαντηση ετοιμη!!
Παράθεση:
Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο είναι να επιλέξετε την μέθοδο χαμηλού φωτισμού - χαμηλής τεχνολογίας (Low-light Low-tech) η οποία δε χρειάζεται πολλές αλλαγές νερού. Για αυτά τα φυτεμένα ενυδρεία τα λιπάσματα θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μια φορά την εβδομάδα τα οποία θα πρέπει να περιέχουν NPK και ιχνοστοιχεία. Αν και τα φυτά μπορούν να πάρουν τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά μέσω του υποστρώματος θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι το υπόστρωμα θα εξαντληθεί (σε θρεπτικά συστατικά) μετά από περίπου 6 - 12 μήνες. Για να αποτραπεί μια τέτοια εξέλιξη θα πρέπει να προσθέτουμε macro και micro θρεπτικά συστατικά μέσω των λιπασμάτων μια φορά την εβδομάδα.
|
αν διαβασεις στο ιδιο αρθρο λεει ποια ειναι τα macro και micro θρεπτικα οποτε μπορεις να φτιαξεις οικονομικα μονη σου το λιπασμα η να προσανατολιστεις στις "ετοιμες" λυσεις με προιοντα που κυκλοφορουν στην αγορα και περιεχουν τα παραπανω θρεπτικα!
Παρολα αυτα μερικα φυτα μπορει να σε δυσκολεψουν πολυ (ακομα και αν τους παρεχεις τις βελτιστες συνθηκες - να μη σε "πανε") ... σε τετοιες περιπτωσεις αν επιμενουν να μη "πιανουν" θα τα αντικαθιστουσα με αλλα χωρις να απογοητευομαι ...
Τα ΝΟ3 αφησε τα να ανεβουν λιγο παραπανω