Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-02-12, 11:59
Το avatar του χρήστη andreascrete
andreascrete Ο χρήστης andreascrete δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Norwich - Norfolk Uk
Προεπιλογή

Τα περισσότερα ζώα όταν νιώσουν άνετα με εσένα και σε συμπαθήσουν θα σου δείξουν την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους.

Το γατάκι που υιοθέτησα την ίδια μέρα που ένα αμάξι σκότωσε μπροστά μας το δικό μου αρσενικό όταν είδε το συμβάν και με είδε μετά στεναχωρημένο και δακρυσμένο (ήμουν 10 ετών τότε) να κάθομαι σε μια καρέκλα σκεφτόμενος πως θα πώ τι έγινε στα υπόλοιπα αδέρφια μου, ήρθε -και παρόλο που ποτέ δεν με άφηνε να την χαιδέψω η να την πλησιάσω - ήρθε και πήδηξε πάνω μου κοιτάζοντας με μέσα στα μάτια σαν να ήθελε να με παρηγορήσει και με άφησε να την χαιδέψω.

Δεν ήθελα πολύ στο να την υιοθετήσω αμέσως και να της προσφέρω ένα σπίτι και αγάπη , και δεν το μετάνιωσα η συγκεκριμένη κοιμόταν παντα μαζι μου στο κρεβάτι μου, όταν γεννούσε με ήθελε παρόν στην γέννα και μόνο εμένα άφηνε να πιάσω τα μικρά της την πρώτη εβδομάδα, και όταν ήμουν στεναχωρημένος ανέβαινε πάνω μου και αν έκλαιγα μου έγλυφε τα δάκρυα, αν γινόταν καβγάς με εμένα και άλλο παιδι στην γειτονιά ήταν έτοιμη να ορμήσει στον αντίπαλο μου για να με προστατέψει όποτε ήταν παρόν.

Και το άλογο μου μια μέρα που στην παραλία καλπάζοντας σκόνταψε με αποτέλεσμα να με πετάξει σε ένα βράχο και να χτυπήσω άσχημα το γόνατο μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ξαναιππεύσω, το συγκεκριμένο πλάσμα, νιώθωντας ότι είχα τραυματιστεί, δεν έφυγε λεπτό απο δίπλα μου μέχρι την στιγμή που διαπίστωσε ότι στην παραλία υπήρχε και άλλος ένας καβαλάρης και κάλπασε προς το μέρος του για να μου φέρει βοήθεια.

Πραγματικά κάθε ζώο μπορεί να σου δώσει την αγάπη που σου έδωσε το γατί σου, απλά θα πρέπει να του δώσεις το χρόνο να σε πλησιάσει.
Πάρε σύντομα ένα καινούργιο γατάκι απο το δρόμο και δεν θα το μετανιώσεις!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01336 seconds with 10 queries