Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-12-04, 00:32
xatzargyros Ο χρήστης xatzargyros δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Γεια σας φίλοι ενυδρειόφιλοι!

Λοιπόν καλές οι υποθέσεις ρε παιδιά αλλά δε μπορώ να πιστέψω καμία από αυτές. Ακούστε... Λοιπόν καταρχάς δεν είχα κανένα λόγο να βιάζομαι να τα μεγαλώσω γρήγορα, ήταν η πρώτη μονομαχογέννα, δεν έχω μπει ακόμα σε κόλπα του τύπου τα μεγαλώνω γρήγορα και τα σπρώχνω σε petshop. Για χόμπι το έχω και όχι για χρήμα
Το φως το είχα αναμένο, όλη μέρα όλη νύχτα, μόνο και μόνο για να τα βλέπω και να χαίρομαι που κατάφερα να αναπαράγω μονομάχους.
Η θερμοκρασία ήταν σταθερά στους 26 βαθμούς, το ταισμα λογικό (δυο φορές τη μέρα) και τα μεγαλύτερα μικρά φαινότανε καθαρα να ορμάνε στη θολούρα της τροφής, αλλαγές δεν είχα κάνει ακόμα αφού περίμενα να περάσουν 2 εβδομάδες μέχρι να κάνω την πρώτη. Το φυτό δε νομίζω να απειλούσε τόσο πολύ με το θέμα του CO2 αφού τη δευτερη μέρα είχα προσθέσει αντλία αέρα η οποία (με πατέντα) δεν προκαλούσε έντονη κυματωση στη επιφάνεια.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι είχα εκεί μέσα 25 μικρά (περίπου) και δεν βρήκα ούτε ένα πτώμα!!!!

Άντε πες και κάτι έφταιξε και πεθάνανε τα μικρά... το δέχομαι, που πήγαν τα πτώματα ε;;; Θα σκάσω!!!

Τες Πα θα προσπαθήσω ξανά και θα δούμε!

Καλό βράδυ!!

Page generated in 0,01410 seconds with 10 queries