Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-01-12, 01:33
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Τι θεραπειες τωρα να κανεις που ολα ξεκινανε απο τα νιτρωδη.
Κατι γινεται λαθος στο μπολιασμα μαλλον και χανεις τη βιολογια συνεχεια.
Το μπολι που εβαλες εκ νεου ειναι παλι απο αφρικανικο?
Και τα βακτηρια εξαρτωνται απο τη σταθεροτητα του πεχα παντως.
Αν βαζεις μπολι απο αφρικανικο με ψηλο πεχα, σε ενυδρειο με μαλακο νερο, τις απωλειες σου θα τις εχες στη βιολογια.
Ποιο ξερει τι ειναι τα χημικα που γραφεις οτι εριξες?
Και οι μεταβολες στο πεχα παρακατω ειναι κακες.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από the_passenger Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν το ενυδρείο 48 λίτρων στήθηκε στα γρήγορα πριν λίγες μέρες με πολύ μπόλι από το Αφρικανικό...

Έπειτα από 3ωρη (!!!) προσαρμογή (βρισκόντουσαν σε ph 6,5, εγώ προσπάθησα με χημικά και τύρφη στο εσωτερικό (πλάτης) φιλτράκι του ενυδρείου να κατεβάσω αλλά τελικά σήμερα είμαι στο 7,5 - χτες ήμουν περίπου στο 7) φαίνεται ότι πάμε καλά
Τεσπα κανε οτι μπορεις να μηδενισεις τα νιτρωδη και απεφυγε βασικα λαθη για την επιβιωση της βιολογιας.

Διαγνωση ασθενειας δεν εχει γινει (αν ειναι ασθενεια) για να κανεις θεραπεια με φαρμακα, αλλα τα melafix pimafix ειναι φυτικα και δεν επηρεαζουν αρνητικα (ακομα και αν ειναι αλλη η ασθενεια) ουτε τα ψαρια ουτε τη βιολογια. Οποτε βαλτα και βλεπουμε.

Ολα γινονται γιατι βιαστηκες να το στησεις το ενυδρειο, ειναι και μικρο, εβαλες και δυσκολα ψαρια σε λαθος νερο που το επεξεργαζεσαι και αποτομα.
Τα παθηματα να μας γινονται μαθηματα τουλαχιστον.

Page generated in 0,01429 seconds with 10 queries