Σαν το μπόλι δεχ έχει σίγουρα , αλλα η τεχνολογια προοδεύει και λογω οτι ασχολούμε πάνω σε βακτήρια μυκητες κτλ λογω σπουδων Τεχνολογιας τροφίμων , για να πεσει σε 'ναρκη' ενα βακτήριο δεν παιζει ρόλο μόνο η θερμοκρασία , μπορεις σε θερμοκρασία δωματιού να τα διατηρήσης , βάζοντας καποια ουσία που τα ρίχνει σε καταστολή σε μεγάλη συγκέντρωση ! Μπορω να σου φέρω παγωτό σε θερμοκρασια μεχρι 30 βαθμους που δεν χρειάζεται καταψυξη

θα το δείτε και στην αγορα σε λίγα χρόνια .