Θέμα: ερωτηση
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-12-11, 18:28
Το avatar του χρήστη nikman
nikman Ο χρήστης nikman δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χανιά
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην nikman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην nikman
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ινα Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια..το ενυδρειο ειναι 270 λτρ. με ολο τον εξοπλησμο και ψαρια..να πω οτι δεν υπαρχει βραχος νεκρος η ζοντανος-ειναι ψευτικος...οποτε εδω δεν ξερω τι παιζει οταν θα θελω να βαλω δικο μου κανονικο βραχο...ειμαι σε διλιμα γιατι η τιμη ειναι 350 ευρω κομπλε ολα(ενυδρειο,ρεφρ.,οσμοση,σκιμερ..ολος ο εξοπλησμος+ψαρια) η τιμη ειναι δελιαστικη μεν..εαν ηταν μεταφορα γλικου νερου-ουτε που θα το σκεφτομουν,ομος δεν εχω καμια εμπιρια με θαλασινα,ουτε και κανεναν για βοηθεια..φοβαμε μην τα κανω "θαλασσα".το ενυδρειο θα μεταφερθει(αν και εφοσον) στην ιδια πολυ απο τιν μια ακρι στην αλη..30 λεπτακια μονο η διαδρομη με αμαξη.
Ίνα πρέπει να το ψάξεις, για παράδειγμα τι μάρκα είναι το ενυδρείο και σε τι κατάσταση. Έχει βάση; Στην όσμοση θα πρέπει να αλλάξεις φίλτρα και μεμβράνη οπότε είναι σαν να την αγοράζεις καινούρια. Το σκίμμερ ποιό είναι; Μπορει να ήταν λάθος επιλογή τότε του παιδιού που τόχει. Βλέπεις τι τραβάνε πολλοί χομπίστες από λάθος επιλογή σκίμμερ. Θα διάβασες πολλές περιπτώσεις είμαι σίγουρος. Το ρεφρακτόμετρο είναι φτηνοδουλειά. Τέλος τα ψάρια είναι καθαρά προσωπικό γούστο. Οπότε τι μένει;

Page generated in 0,01402 seconds with 10 queries