καλησπερα.ειχα και εγο παγγασιους και τα παιδια μου δωσανε τις ιδιες συμβουλες και επιστραφηκε αργα μεν αλλα το εκανα.δεν το εκανα ομως αρκετα γρηγορα και οχι μονο ειχε κοπανισει την μουρη του σε ολα τα τζαμια αλλα εκανε και μεγαλυτερη ζημια στον εαυτο του.μην περιμενεις να παρεις λεφτα απο κανα πετ συτι τουλαχιστον εκει τα εδωσα εγω τσαμπα δεν προκιτε να στα αγορασουμε κοστιζουνε μολις 2ε να τα παρεις απο κει να στο αγορασουν 30 λεπτα?(στην γειτονια σου κοντα απ οσο ξερω δεν εχει και καποιο συνοικιακο που να ασχολιτε με ψαρια)ο πλεκο μηπως δεν ειναι πλεκο και ειναι κανα ansistrous η τπτ τετοιο που δεν μεγαλωνει τοσο πολυ?σηκωσε καμια φοτο να σου πουνε τα παιδια που ειναι πιο εμπειρα.μην στεναχωριεσαι που θα τα δωσεις δεν φταις εσυ αλλα οι πετ σοπαδες που τα προτινουν οπως εγινε και με τον δικο μου και με παρα πολλους αλλους.επισης θα βοηθουσε αρκετα αν ελεγες και μετρισεις για να κατατοπιστουν οι πιο εμπειροι κατλυτερα στο τι να σου προτινουν η πως να αλαξεις τις μετρισεις σου ετσι οστε μετα να σου προτινουν κατι αλλο(δεν ξερω αν το καταλαβες το εγραψα καπως νμζ)
|