φιλε μου πριν 2 χρονια ειχα παρει απο μαγαζι μια σχετη γυαλα 190 λιτρα , εβαλα δισκους μεσα, ωσπου μια μερα που ηρθα το απογευμα απο δουλεια βρηκα 2 δωματια πλημμύρα και του δισκους με 2 ποντους νερο , γυρισμενους πλακα ισα να αναπνεουν στο νερο .
Τελος παντων.... πονεμενη ιστορια , κατεφερα και εσωσα χωρης καμια απωλεια και τους 4 δισκους και οτι αλλο ζωντανο υπηρχε.
Εκεινη την ωρα δεν με ενιαξε τιποτα αλλο παρα μονο τα ψαρια , δεν με ενδιαφερε καθολου που ειχα να τραβηξω ενα σωρο επιπλα και τα μουσκεμενα χαλια .
Που θελω να καταλήξω ... ??? Ασχολησου με τα ζωντανα και να ξερεις η δυστιχια της ατυχης στιγμης θα μετατραπει σε χαρα οταν δεις ΟΛΑ τα ζωντανα σου σε νεο ενυδρειο. Φαντασου να μην ησουν εκει την ωρα που εσπασε , οπως εγω ... 15 λεπτα αν αργουσα θα χανα ψαρια 200 ευρω + γατοψαρα + ανστιστρους...
ΚΑΙ ΜΗΝ εμπιστευεσαι σχετες γυαλες που δηνουν τα μαγαζια , μπορει να εχει χτυπηθει και καπια στιγμη απο μονης , χωρης λογο οπως ειπες θα κανει ΚΡΑΚ !!
Ετσι και μενα απο πανω μεχρι κατω εσπασε το πισω τζαμι και μαλιστα το σπασιμο σου θυμιζει ακριβως το δικο μου, στην ιδια μερια εσπασε αλλα στο πισω τζαμι . ΧΩΡΗΣ λογο και αιτια !!
Τι να πω , καλο κουραγιο , βρες ενα αξιοπιστο ενυδρειο , και καλη συνεχεια !!
Το καπακι σου ειναι DIY ? αν ναι μην το εχεις στενο πολυ και εχει πιεση το ενυδρειο ??
6αρι τζαμι δεν ειναι και οτι καλυτερο για 160 λιτρα , κοιτα αν εχεις καναν γνωστο να σου φτιαξει DIY ενυδρειο στις ιδιες διαστασεις με εναν ποντο τζαμι και κοντρες μεσα , οπως εκανα και γω τοτε και βρηκα την ησυχια μου.