Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #25  
Παλιά 14-12-11, 18:01
Το avatar του χρήστη Plakas
Plakas Ο χρήστης Plakas δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 31-01-2011
Περιοχή: Κύπρος
Μηνύματα: 278
Προεπιλογή

Φίλε kgf12345 εγώ είπα ότι διαφωνώ με την προσέγγυση σου. Δεν είπα ότι είμαι ο Πάπας και δεν κάνω λάθη. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ είπα η σωστή διαδικασία είναι αυτή. Εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις τη δική σου άποψη.

Πολλά μπορείς να πεις για να στηρίξεις και τις δυο γνώμες. Πιο πάνω εξηγάς πολύ σωστά γιατί λες να γίνει πρώτα η μέτρηση του νερού και μετά να σου προτείνουν ψαροσύνθεση.

Εγώ λέω πες ότι έρχεται και σου λέει το νερό είναι σκληρό, τι θα του προτείνεις διλαδή? Ψάρια σκληρού νερού? Που ξέρεις ότι δεν μπορεί να διαθέσει τα λεφτά για ΑΟ? Γιατί να του τα αποκλείσεις τα υπόλοιπα διλαδή?

Εσύ λες " δεν υπαρχει λογος να του πω απτην αρχη: "διαλεξε οποιο ψαρι σου αρεσει και αν χρειαστει θα παρεις οσμωση." ξερεις οτι θα μπορει?"
Εγώ σου λέω δεν υπάρχει λόγος να του πω από την αρχη "δες τις παραμέτρους του νερού σου και θα σου πω τι μπορείς να βάλει" ξέρεις ότι θα του αρέσει? Η έστω ξέρεις ότι δεν θα προτιμούσε να βάλει κάτι άλλο και ας χρησιμοπόιούσε ΑΟ ή τύρφη?

Και επιδή αναφέρθηκες σε προσωπικές εμπειρίες, απλά να αναφέρω ότι και εγώ με βάση αυτές μιλάω και με βάση αυτές έχω διαμορφώσει την πιο πάνω προσέγγυση.
Να σου πω ότι όταν ξεκινούσα μου είπαν πάρε ένα 60ρι ενυδρείο και βάλε γκαπάκια για αρχή που είναι εύκολα. Από την πρώτη μέρα που έστεισα το ενυδρείο φίλε μου σκεφτώμουν πως θα πάρω μεγλύτερο ενυδρείο για να μπορέσω να φιλοξενήσω έστο ένα ζευγαράκι κατάδικους αφού μου άρεσαν οι αμερικάνικες κιχλίδες. Όταν με το καλό πήρα το 120ρι, πήρα και τους κατάδικους και άρχησα να σκέφτομε πως θα πάρω το 300ρι για να βάλω μέσα Όσκαρ που ήταν η αμερικανικη κιχλίδα που μου άρεσε περισότερο.

....Ξέρεις λεφτά που θα εξοικονομούσα αν κάποιος μου έλεγε από την αρχή διάλεξε το ψάρι που θες για να σου πω τι χρειάζεται? Πολλές φορές φίλε μου είναι πολύ πιο οικονομικό να δώσεις περισότερα χρήματα στην αρχή και να πάρεις αυτό που πραγματικά θέλεις από το να κάνεις οικονομία και στο τέλος να μένεις ανικανοποιήτος και να τα δίνεις σταδιακά μέχρι να πάρεις αυτό που σε γεμίζει.

....δεν λέω ότι δεν με οφέλεσε που κατά καιρούς είχα διαφορέτικά ψάρια ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ότι οι άλλες ΓΝΩΜΕΣ είναι λάθος και η δική μου η σωστή. Απλά έχω την ΔΙΚΗ ΜΟΥ άποψη ότι ΚΑΝΕΝΑ ψάρι δεν είναι τοοοοοοοσο δύσκολο που να μην μπορεί ακόμα και κάποιος αρχάριος να το κρατήσει στο ενυδρείο του...ΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ότι έχει όρεξη για διάβασμα και αγάπη σε αυτό που κάνει....απλά κάποιες φορές πρέπει να πέσει νωρίς στα βαθιά!
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01691 seconds with 10 queries