Καλησπέρα!
Καταρχάς να σας πω τα δυσάρεστα... το ψαράκι τέζα.. ήδη αναπαύετε μέσα στην γλάστρα.. Ελαφρύ να ναι το χώμα ..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ippomas
Ελεγα και εγω δεν θα φανη κανενας πατριωτης? νατονε κι ας αργησε. Λοιπον καλως ορισες αλλα πολλα λαθη μαζεμενα εχεις κανει να δουμε πως θα τα συμμαζεψης. Πρωτα απο ολα ενα ενιδρυο, δεν εχει ενα πετσοπ η Καβαλα εχει πολλα και μεχρι και στον Αμυγδαλεωνα που ειμαι εχει πετσοπ, στην Περαμο επισης. Τελος παντων δες πρωτα Μαρινοπουλο μηπως του εχει μεινη κανενα 80λιτρο, και στειλε μου ενα μηνυμα να το εξοπλισουμε να σου δωσω και κανενα φυτακι, και μπολι να το στρωσης γρηγορα να βαλης το ψαρακι μεσα μπας και γλιτωση. Εαν δεν εχουν κατι που θα σου αρεσεςι θα παρουμε απο Ξανθη εχει αλλα 5 πετσοπ οτι και να γινη θα τακτοποιηθης ορεξη να εχεις. Εαν θελεις μαζι με τον πατερα σου η μονος σου ελα σε επαφη μαζι μου να σε βοηθησω οσο μπορω στειλε π.μ.
|
Γειά σου ρε πατριώτη! Από ότι διάβασα και στις συναντήσεις που κάνατε στην Αν. Μακεδονία δεν είδα και πολλούς Καβαλιώτες.. Ευχαριστώ για την προσφορά και την βοήθεια σου, μάλλον θα την χρειαστώ..
Τώρα στο θέμα μας, πήγα στο γνωστό πετσοπ στην ιχθυόσκαλα, δεν είχε κάτι ενδιαφέρον στις διαστάσεις που το ήθελα.. Είχε ένα Ελληνικό "Calypso" μάρκα(δε ξέρω κατά πόσο Ελληνικό είναι..)
65 χ 35 χ 40 , γύρω στα 90 λίτρα, αλλά δε μου φάνηκε και πολύ σώο.. Και επίσης ήταν τσιμπημένη η τιμή του στα 98e..
Για τα άλλα πετσοπς δεν ήξερα ότι υπήρχαν καν.. Θα μιλήσουμε με προσωπικό μήνυμα για να μου τα πεις, μη κάνουμε διαφήμιση..
Στον μαρινόπουλο, αν έχει κανένα ξεχασμένο.. τι μάρκα είναι, εγγυημένο ?
Έχω τον πατέρα μου, που με παρακαλάει να φτιάξουμε ένα DIY για να θυμηθεί κι αυτός τα νιάτα του.. Μου λέγε ότι έφτιαξε ένα όταν πρωτοβγήκε η σιλικόνη κάπου το '70.. και το κράτησε 10 χρόνια μάλιστα χωρίς να πάθει το παραμικρό.. Αλλά δε ξέρω.. Παίζει το DIY να μας βγει στην μισή τιμή όπως μου λέει..? μιλάω πάντα για ενυδρείο από 80 μέχρι 110 λίτρα..
Επίσης πρέπει να βρω τρόπο να κόψω το γραφείο, 43 πόντους, για να χωρέσει ένα 70χ40χ40, αν το φτιάξουμε εμείς. Επίσης θέλουμε και βάση... πφφφφ μπερδεύτηκα..