Θέμα: Φυτό ΙΚΕΑ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-12-11, 09:55
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOSTASGAVALAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω δεν το ξερω το παλικαρι και δεν απευθυνομαι σε αυτο αλλα σε αυτους που πετανε αυτες τις ραδιοαρβυλες εδω μεσα σε οτιδηποτςε συμφερει τη δικια μας τσεπη....
Δεν το ξερεις δεν το ξερεις το παλικαρι, αλλα του την ειπες χοντρα χοντρα, κανωντας και παραθεση με το ποστ του, για να μη παρεξηγησουμε σε ποιον απεθυνυνεσαι.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOSTASGAVALAS Εμφάνιση μηνυμάτων
αντε παλι....ρε παιδια δεν μιλαω ετσι στον συνχομπιστα για τη ραδιοαρβυλλα που πετανε καποιοι αλλοι εδω μεσα και καθετε και τους πιστευει ο συνχομπιστας λεω και τα σκαει χοντρα γιατι καποιοι τον παραπληροφορουν...αυτο λεω εγω.

Αν θελετε να πληρωνετε πληρωστε 6 ευρω τη ριζα οχι ομως να φοβιζετε τον κοσμο που δεν εχει να δινει 6αρια ευρω να μην ασκει το χομπι του καλλιεργωντας φοβιες τυπου σκουλικια , αρρωστιες και αλλα <<ομορφα>>
Και εγω τι θελεις να πω τωρα? οτι ραδιοαρβυλες ειπες εσυ σε αλλα θεματα?
Πολλοι εχουμε παρει φυτα απο ebay σε αψογη κατασταση και σε αψογες τιμες και ποσοτητες.
Και σε οποιον ετυχε αναποδια και χαλασαν στη διαδρομη, μας εστειλαν δωρεαν καινουρια.
Αν σου ετυχε εσενα η "στραβη", ή δεν ηξερες να ζητησεις αντικατασταση, ή ψωνισες απο καταστημα που δεν κανει αντικατασταση κλπ πρεπει να αποτρεπεις ολους τους αλλους απο το να αγορασουν οικονομικα και καλα φυτα απο ebay?
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....309#post635309
Βγηκε κανεις να σε βρισει ως "βλακα" και οτι λες "αηδιες"?
Ειπες την εμπειρια σου και τελος.
Το πολυ πολυ να σου λεγε κανεις πως να το κανεις σωστα αλλη φορα, αλλα ουτε και με αυτο ασχοληθηκε.
ΕΛΕΟΣ

Page generated in 0,01616 seconds with 10 queries