Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-12-11, 09:00
Το avatar του χρήστη KOSTASGAVALAS
KOSTASGAVALAS Ο χρήστης KOSTASGAVALAS δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Καλλιθεα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εννοω οτι οι περισσοτεροι που αγοραζουν ψαρια, νομιζουν στην αρχη, οτι ειναι καποια ζωντανα που ζουν μεσα σε νερο βρυσης στο οποιο ομως ριχνουμε μερικες σταγονες "φαρμακο" για να γινει -ως εκ θαυματος- απολυτως καταλληλο για να ζησουν μεσα.
Μα ετσι τους λενε ρε παιδια....εδω εμενα χθες μου ειπε γνωστο μαγαζι και μεγαλο στην Αθηνα οτι ο σωστος φωτισμος στα φυτα ειναι 4 ωρες το πρωι, μετα διακοποη του φωτισμου ολο το μεσημερι και 3-4 ωρες το απογευμα....δηλαδη διακεκομενο για να ενισχυσεις τη φωτοσυνθεση....
Και εδω δεν το εχω διαβασει πουθενα αυτο....και του ειπα, στη φυση σκοτεινιαζει το μκεσημερι?? και μου απαντησε ναι...ολη η πλαση βυθιζεται στο σκοταδι και βρεχει καταρακτωδως 3-4 ωρες και μετα ανοιγει ο καιρος για κανα 3ωρο μεχρι να σκοτεινιασει.....

Και ετσι μου ειπε οτι δεν πρεπει να μειωνω το φωτισμο απο 5 σε 4 μετα 3 μετα 2 και μετα 1 λαμπα ανα τεταρτο που το κανω καθε μεσημερι και μετα σταδιακα ανα τεταρτο αναβουν παλι αλλα να κανω πληρη συσκοτηση για 5-6 ωρες και να ξαναναβουν!!!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01457 seconds with 10 queries