Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #16  
Παλιά 20-11-11, 16:15
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από touak1982 Εμφάνιση μηνυμάτων
σκεψου μονο τι τροφη χρειαζονται και τη περιττωματα θα αποβαλλουν 8 ενηλικες δισκοι!!!!!!!!!!!!!!!Θα δεις και στη πραξη οτι ειναι αδυνατο να κρατηθουν σε 180 λιτρα μονο και μονο απο τα αποτελεσματα των μετρησεων.Δεν ειναι οτι οι δισκοι θελουν απο τη φυση τους πολλα λιτρα για να αισθανονται καλα,αλλα ειναι και το μεγεθος τους!!!!!!!!!!!!!!!
Ενταξει δεν ειναι αδυνατον, αλλα οπως ειπαμε, υπο προυποθεσεις.
Πολυ καλος φιλος, καθηγητης στο πανεπιστημιο, που ξερει απο χημεια, εχει 10 δισκους μεγαλους σε 200 λιτρα ενυδρειο + 50 σαμπ (με τα καλυερα και ακριβοτερα υλικα), αλλα του φευγει ο κ@λος στις αλλαγες με προφιλτρα καθε δυο μερες και ειναι συνεχως με τα χημικα (για φωσφορικα, οργανικα κλπ κλπ) που δεν ειναι και αυτα καθολου οικονομικα.
Χωρις να πουμε οτι δεν εμφανιζονται και προβληματα κατα καιρους.
Το θεαμα ειναι υποκειμενικο. Ο ιδιος μπορει να του αρεσει που τα εχει σε ενυδρειο αδειο (μονο τζαμια) και να καθονται ακινητα στο μπροστινο τζαμι, να τον κοιτανε ποτε θα παρει τα κουτια με τις τροφες στο χερι.
Εξαλλου δεν ειναι και τα σουπερ κινητικα ψαρια για να πεις οτι θελουν πολυ χωρο.
Ο μεγαλος χωρος χρειαζεται (θεωρητικα) για τις περιπτωσεις τσαμπουκαδω για ιεραρχια ή ζευγαρωματα (αν και μπορει να πεσει σε ψαρια που δεν τους φτανουν ουτε τα δυο μετρα για αποκλειστικοτητα οταν αναπαραγονται, χωρις να αναφερω τους αγρια πιασμενους που μπορει να μην επιζησει κανενα ψαρι απο τα υπολοιπα ουτε σε 2 τονους ενυδρειο, με αποδειξεις)
Για κατι τετοια παραδειγματα ανεφερα και τον παραγοντα τυχη πιο πανω.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01577 seconds with 10 queries