Θέμα
:
Νεος στη θαλασσα ...ζητα τις γνωσεις σας
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
#
23
20-11-11, 01:46
africano
Member
Περιοχή: Αθηνα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από
kostas82
κατεβασε το φωτιστικο πιο χαμηλα και αυξησε την φωτοπεριοδο στις 10 ωρες και μετρα το kh σου
Παιδια χαλαρωστε ειστε πολλα βηματα μπροστα...
...οσο και να διαβασω δεν εχω φτασει σε αυτο το επιπεδο (zeovit - neozeo) που το διαβασα και εχασα τη μπαλα
αυτη εισαι συζητηση για τον Σεπτεμβριο
εδω χρειαζομαι συμβουλες οπως αυτη ... μπουσουλα πως το λεμε ..
Tα εκανα και αυξησα την φωτοπεριοδο στις 10 ωρες μετρησα την επομενη μερα μετρησα ph 8.2 kh ca 440και ναι το kh στο 6..( μαλλον απο την ενα μηνα αναμπυρωση ειχε πεσει και αποτομα διοτι μετραω συχνα)
οσο για το kh εβαλα Seachem REEF Builder και ανεβηκε στο 8.
Για αντιφωσφόρο βαζω seagel που λεει οτι εχει ισχυ εως 3-4 μηνες... να τον αλλαζω στο μηνα ??
και βεβαια ειχατε δικιο και οι 2 euphylia μεχρι αυριο δεν θα ειναι εδω ποια μαζι μας...!!!
Παραδοξως τα υπολοιπα (μανιταρια) minicarpet λομποφυτό και 2-3 φραγκακια ζουν
...οποτε σημερα εκανα μια αλλαγη νερου 30% Marine pro reef ... και θα συνεχισω με 15% /εβδομαδα.
και ελπιζω να παρουν τα πανω τους....
Αλλες προσθηκες ??? καμια συντομα...
λεω να αφησω κανα μηνα ακομα να ωριμασει ... και βλεπουμε.....
απο την αλλη παλι ισως να ενα καλο deltec που ψηνομαι για το 600 και μου κανουν οι διαστασεις αλλα δεν παιζουν εξτρα φραγκα .... ισως ο αγιος βασιλης το νεο ετος ....
αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε... ΚΑΝΤΕ ΤΟ
Τελος εχω παρατηρησει οτι το Skimmer δεν βγαζει μεγαλη ποσοτητα σε σχεση με τις πρωτες εβδομαδες ..βγαζει αντε 5ml / βδομαδα... σας φαινεται λιγο ή φυσιολογικο για 120 λιτρα ενυδρειο ?
africano
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: africano
Αναζήτηση όλων των μηνυμάτων του χρήστη: africano
Page generated in
0,01401
seconds with
10
queries