Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 04-11-11, 21:15
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-01-2006
Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Μηνύματα: 11.341
Προεπιλογή

καλως ηρθες!
εφοσον το χομπυ σου κινησε την "περιεργεια"...θα ηθελα να σου πω οτι ενα ενυδρειο 30 λιτρων μπορει να γινει πραγματικο στολιδι...αλλα αδιαμφισβητητα σε περιοριζει αρκετα. μιας και εχεις σκοπο να δαπανησεις χρηματα λοιπον για αγορα εξοπλισμου..σκεψου μηπως θελεις (και μπορεις?) να αναβαθμιστεις και σε λιτρα. στις αγγελιες υπαρχουν πολλα ενυδρεια σε πολυ χαμηλες τιμες πλεον λογω κρισης.

γιαυτο πριν προχωρησεις σε αγορα εξοπλισμου ..διαβασε τα υπομνηματα για να εξακριβωσεις καταρχην αν ενα 30 λιτρο με τις ελαχιστες επιλογες που προσφερει μπορει να σε καλυψει.
αν ναι...συνεχιζεις το διαβασμα και αγοραζεις τον καταλληλο εξοπλισμο. αν εχεις σκοπο να βαλεις τα ψαρακια που σου αρεσουν (εχεις επισκεφθει πετ σοπ να δεις διαφορα ειδη? η εδω στο ιντερνετ?) σκεψου πρωτα αν μπορουν να ζησουν στα λιτρα σου.

θα ηταν κριμα να αγορασεις εξοπλισμο κι επειτα να θελησεις ψαρια που δε μπαινουν σε 30λιτρα.
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01278 seconds with 10 queries