Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-10-04, 13:07
Husky_Jim Ο χρήστης Husky_Jim δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Περιστέρι-Αθήνα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Husky_Jim
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jpatou
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tasos
Βαλβίδα βελόνας με τα μανόμετρα από ακουαρίστικ νετ
Ξέρει κανείς στην Ελλάδα που μπορούμε να βρούμε?
Μα καλά ρε John.Γιατί δέν ρωτάς?

Λοιπόν έχουμε και λέμε.Επειδή δέν μου φένετε και τόσο σωστό όλο αυτό το σύστημα με τον πυροσβεστήρα,και επειδή τα μανόμετρα είναι που μετράνε,προτείνω για μπουκάλα και μανόμετρα το μαγαζί ΟΞΥΓΟΝΟ (που πολύ έχουν πάρει όπως και εγώ από εκεί).Όποιος πάει εκεί μπορεί να πεί ότι είναι εκ μέρους του Τόλη και ότι είναι για ενυδρείο (χεχεχε άν σας πλακώσουν στο ξύλο δέν φταίω εγώ ).Ο άνθρωπος εκεί ξέρει καλά για την χρήση που το θέλουμε καθώς έχουν δοκιμάσει πολλά συστήματα και σίγουρα θα σας δώσει κάτι καλό.

Needle Valve μπορείτε να βρείτε όπως έχω ποστάρει και στο παρελθόν,στην TECHNOPNEUMATIC που βρίσκετε στην Σπύρου Πάτση μετά την Ιερά Οδό.Εκεί θα βρείτε πληθώρα από βαλβίδες διαφόρων τύπων,και ότι αντάπτορα χρειαστείτε,σε εξευτελιστικές χαμηλές τιμές.

Για τις διευθύνσεις κάντε ένα search στο μπόρντ,αφού τόσο για το Οξυγόνο,όσο και για την TECNOPNEUMATIC τις έχουμε ποστάρει.

Η 4λιτρη μπουκάλα και τα διπλά μανόμετρα της Messer μου κόστισαν 150 ευρώ και η needle valve μαζί με τους αντάπτορες κόστισε 7 ευρώ (υπήρχαν και ποιό ακριβές αλλά προσωπικά δέν έχω κανένα πρόβλημα εδω και 6 μήνες χρήσης του συστήματος)

Page generated in 0,01419 seconds with 10 queries