Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από silver
ναι οβελιξ εχεις δικιο αμελησα να κανω μετρησεις αφοτου τελιωσε η θεραπεια να δω που βρισκομαι....ελπιζω με συχνες αλλαγες να συνελθει....σιγουρα δεν θα αντεχε και δευτερη θεραπεια!
Προς χαλβα....μην υποτιμας τοσο την νοημοσυνη αυτων που θελουν να μαθουν καποια πραγματα και που εσυ τα θεωρεις δεδομενα.Επισης το φαρμακο αφηνε μια γαλαζια αποχρωση στο νερο που μετα απο λιγες ωρες εξαφανιζοταν 
|
Λοιπόν.....
Δεν είναι φυσιολογικό να χάνει το χρώματισμό του, το νερό μετά από λίγες ώρες.
Μήπως θα μπορούσες να γράψεις τι υλικά φίλτρανσης έχει φίλτρο, γιατί υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μαύρο σφουγγάρι (εμποτισμένο με άνθρακα) το οποίο θα δικαιολογούσε την απορρόφηση του χρώματος και του φάρμακου (που δεν είναι επιθυμητό).
Ο λόγος που ρώτησα αν είχε πάρει χρώμα το νερό, είναι ότι ο χρωματισμός αυτός μπορει να δημιουργήσει την εντύπωση ότι άλλαξαν τα χρώματα στα ψάρια-φυτά κλπ (πχ τα χρωματικά φίλτρα που βάζουν στις φωτογραφικές μηχανές.)
Και κάλλιστα θα μπορούσες να είχες την εντύπωση ότι άλλαξε το χρώμα του μονομάχου.
Όσον αφορά τα βακτηρίδια, τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, κοινώς δεν θα έχει προβλήματα από το φάρμακο.
Έχω κάνει στο παρελθόν χρήση του ιδίου φάρμακου και μάλιστα 2 συνεχόμενες φορές χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το ότι ο μονομάχος σου έχει φθορά στα πτερύγια του είναι ένδειξη κακής ποιότητας νερού, πιθανών υψηλά νιτρικά (ΝΟ3).
Μήπως το ενυδρείου σου είναι σε φάση στρωσίματος ?
Θα προτιμούσα (αν έχεις ξεμπερδέψει με το ick) να κάνεις αυτό που προτείνει ο Obelix, συχνές αλλαγές νερού και θα δεις ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση του και θα επανέλθουν τα πτερύγια του όπως πρίν.
Στα προσωπικά μας τώρα,
Ενώ μου απαντάς στην ερώτηση μου, που δεν είναι καθόλου παράλογη, όπως βλέπεις από αυτά που σου έγραψα παραπάνω, κάνεις λόγο για υποτιμητική συμπεριφορά προς την νοημοσύνη σου.
Έπρεπε να γράψω όλο αυτό το κατεβατό ?
Δεν μπορώ να καταλάβω από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.
Αν κάτι σε πείραξε σε 1 αράδα λέξεων που σε ρωτάει κάτι για να σε βοηθήσει που στην ευχή βλέπεις τέτοια συμπεριφορά.
Αυτό δεν το περίμενα κυρίως από εσένα που σε προηγούμενο ποστ για τα guppies, σου είχα απαντήσει και μάλιστα σε "χαριτωμένο" στυλάκι και από εκεί τουλάχιστον πίστευα ότι είχες καταλάβει τις φιλικές μου διαθέσεις.
Αν είχες πρόβλημα με κάτι που έγραψα, υπάρχουν τα ΡΜ και αυτό το post δεν είναι χώρος αντιπαραθέσεων ούτε ξεκατινιάσματος και προσβολών, γιατί αν εσύ το θεωρείς υποτιμητικό εγώ το θεωρώ προσβολή το post σου.
Αν κατάλαβες καλά τι σου έγραψα, περιμένω να πάρεις πίσω του χαρακτηρισμούς που μου απέδωσες.
Και μάλιστα αφού τους έθεσες δημοσίως του χαρακτηρισμούς αυτούς, περιμένω να πράξεις το ίδιο προς αποκατατάσταση......των νεύρων μου.
Τα υπόλοιπα σε ΡΜ
ΥΓ Ξανακοιτάξτε ΟΛΟΙ, τους όρους πρόσβασης στο GAB (πόσες φορές θα πρέπει να ειπωθεί αυτό ?)