Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #18  
Παλιά 16-10-11, 14:23
Manuel Ο χρήστης Manuel δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 05-07-2011
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 150
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από faceck Εμφάνιση μηνυμάτων
το αν αξιζει δεν θα στο πω εγω αλλα οπως λεω πιο πανω εαν εχεις εσυ τον χωρο ,χρονο και διαθεση μπορεις να το προσπαθησεις..εαν παλι οχι δεν θα σου προτεινω κατι ειναι στα χερια σου.

Κάποιες φορές μπορεί να εμφανιστούν συμπτώματα Dropsy (κυρίως η όψη κουκουναριού και η εξοφθαλμία), στα θηλυκά ψάρια που είναι ώριμα με τα αυγά, όμως δεν θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι ασθενούν.

αλλα το πιο λογικο στην δικη σου περιπτωση ειναι να εχει dropsy.καλη συνεχεια οτι και να κανεις και αν τελικα κανεις την θεραπεια κρατα μας ενημερους!


Κοίταξε έχω ένα αρσενικό μολι μέσα, αλλά είναι πολύ μικρότερο στο μέγεθος (από παλιά γεννητούρια) και δεν νομίζω να το γκάστρωσε.
Έυχαριστώ πάντως ρε φιλαράκι, νά'σαι καλά. Μάθαμε και την ασθένεια dropsy!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
το τι αξιζει και τι οχι μονο εσυ μπορεις να το απαντησεις...αλλος δινει 1000 ευρω σε κτηνιατρο για να χειρουργηθει η γατα του...και αλλος δε φροντιζει ουτε να παρει τις σωστες τροφες στα ψαρακια του.

φτηνο παντως ειναι και το αλατι και τα φαρμακο flagyl (σε καψουλες ΟΧΙ υγρο) που υπαρχουν αναφορες οτι εχει βοηθησει στην υδρωπικια και δεν επηρρεαζει ιδιαιτερα τη βιολογια.
το φαρμακο που αναφερει το σαιτ ουτε το εχω χρησιμοποιησει ουτε γνωριζω ποσο ευκολα μπορεις να το βρεις και με τι κοστολογιο.
Το φάρμακο flagyl που αναφέρεις, θα μου κάνει δουλειά; Σκέτη απομόνωση του ψαριού με αλάτι και τροφή, δίχως αντιβίωση υπάρχει περίπτωση να το επαναφέρει;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Manuel : 16-10-11 στις 14:23 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01528 seconds with 10 queries