Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-10-11, 01:52
Το avatar του χρήστη κ.ω.σ.τ.α.ς.
κ.ω.σ.τ.α.ς. Ο χρήστης κ.ω.σ.τ.α.ς. δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πρεβεζα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από zamatena Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα... είμαι νέος σε ότι αφορά τα ενυδρεία και ευτυχώς ή δυστηχώς έχω και ένα μαχαιρόψαρο... Εδώ και 2 μέρες συγκατοικεί και με άλλα είδη (3 ballοon,1 arseniko & 2 8ylika, 1 μονομάχο, 5 neon, 1 καρχαριάκι) Το μαχαιρόψαρο είναι από τα πρώτα που μπήκαν μαζί με τα ballon, πριν 4-5 μέρες... Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν τρώει καθόλου και κάθετα συνέχεια πίσω από τον κυκλοφορητή και δεν πάει πουθενά αλλού(ουτε όταν ρίχνω φυλλαράκια). Δοκίμασα να κλείσω τον κυκλοφορητή μήπως τον ενοχλεί αλλά πάλι δεν εφυγε από εκεί.

Υπάρχει κάποιο tip για να το κάνω έστω να φάει.. γιατί όπως πάει δεν το βλέπω να ζει για πολύ. ¨Εχω ενυδρείο 100 λίτρα

Ευχαριστώ
Δυστηχως θες να πεις, αρχισε να διαβαζεις για να κανις ενα σοστο ενυδρειο,και μια σοστι ψαροσινθεσι, για τα λιτρα σου, δοσε και αλες πλιροφοριες,ποσο κερο το εχεις,τι φιλτρο, αν εχεις κανι μετρισις με τεστ,να κανις απαρετιτο, και τα λεμε παλι, προσπαθουμε να μιν εχουμε απολιες,και καταλαβενις τι παθενουν τα μικρα ψαρακια απο το μεγαλο μεχρι να τα καθαρισι που θα το κανι, γι αυτο θελουμε σιμβατοτιοτα για να μιν πουμε για το μονομαχο το καρχαριακιΔοσε τα ψαρια πισο στο μαγαζι και ξεκινα απο τιν αρχει.Πεστου πος τα ψαρια ετσι που μου τα εδοσες για λευκαδιτικι στραπατσαδα κανουν οχι για ενυδρειο 100 λιτ.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01389 seconds with 10 queries