Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 13-10-11, 19:49
Το avatar του χρήστη faceck
faceck Ο χρήστης faceck δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 05-06-2011
Περιοχή: Αμπελόκηπους
Μηνύματα: 612
Προεπιλογή

εδειξα στο παιδι το λινκ που εγραφε αυτα που προανεφερα.εαν το διαβασες θα καταλαβες λογικα οτι ενα ζευγαρι απο τις συγκεκριμενες νανοκιχλιδες θα μπορουσε να ζησει σε 35 λιτρα με πολλα κοχυλια και ασβεστολιθικη αμμο. Εαν το θελει για δευτερο ενυδρειο θα μπορει να βαλει ενα καλο φιλτρο και να τις κρατησει.εαν διαβασες κιολας ειπα ειναι το κατωτερο δυνατο αλλα γινεται.εαν εχεις κατι αλλο να προτεινεις καντο και μην τα παιρνεις ετσι ευκολα.διαβασε τα προηγουμενα ποστς και μετα βγαλε ενα συμπερασμα για τον εαυτο σου και να μενεις στην προσωπικη σου αποψη και οχι να χρησιμοποιεις την λεξη βλακεια σε ενα ατομο που δεν ξερεις.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimbaton Εμφάνιση μηνυμάτων
Eυχαριστω πολυ για τις οδειγιες !! φυτα βεβεα θα μπουν αλλα για ψαρια σκεφτομουν για μινι Tanganyika γινεται?? θα τεριαζει και μ το background

πανω σε αυτο του εδωσα το link για τις νανοκιχλιδες τανγκανικα και για να μην μπερδευομαστε δεν το προτεινα σαν μια σωστη λυση απλα περισοτερο να δει και να διαβασει για τις πιο μικρες νανοκιχλιδες οτι μπορουν να μπουν σε ενα 35 λιτρο (κατωτερο δυνατο) εαν ειναι για πιστοποιημενο ζευγαρι για να γεννησει και να κρατησει τα μικρα..αυτο γινετε εαν εχει και το αλλο ενυδρειο του με τα ιδια ψαρια.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη faceck : 13-10-11 στις 19:49 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01461 seconds with 10 queries