Ωραια και τώρα τί κάνουμε; στην επιφάνεια δεν πρέπει να έχω αναταραχή την βάνα δεν μπορώ να την γυρίσω για να μειώσω την ροή άρα η βάζω φελιζολ σε ενα κομμάτι του ενυδρείου με την προυπόθεση ότι το γκουράμι μου θέλει να κάμει φωλιά και θέλει ησυχία πότε όμως θα το καταλάβω εγώ αυτό οτι ο κύριος ειναι έτοιμος για φωλιά; ή μμ πρεπει να έχω φυτά ξαπλωμένα στην επιφάνεια....
Ενα διάστημα είχα κάμει κάτι στη εξαγωγή του νερού κατέβασα την ροή μέσα στο ενυδρείο αφού εφάρμοσα ενα σακκουλάκι νάυλο στην εξαγωγή αλλά αν και δούλεψε η τεχνη αυτή δεν την εμπιστεύτηκα για πολύ φοβούμενη μήπως ζορίσω την αντλία με τον τρόπο αυτό και έτσι το αφαίρεσα.
Μάλιστα η σκέψη μου σωστη΄τελικά με το φίλτρο έτσι το σκέφτηκα και εγώ Θοδωρή αλλά δεν ήμουν σήγουρη. Ο μαγαζάτορας μου είχε πεί οτι δεν είχε καμμία σχέση και δεν θα συνέβαινε τίποτε αν χαμήλωνα την ροή αλλά εγώ δεν τον πίστεψα.. σκέφτηκα οτι θα υπήρχαν μεγάλες επιπτώσεις στο ενυδρείο με αυτο τον τρόπο.

Το ενυδρείο μου σήμερα
|