Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-09-11, 21:46
Το avatar του χρήστη jimmis1974
jimmis1974 Ο χρήστης jimmis1974 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΠΑΤΡΑ
Send a message via Skype™ to jimmis1974
Προεπιλογή

κοιτα τα 2 blue tang που εχασα τα πηρα απο αθηναικα μαγαζια και τις 2 φορες μου ρθαν κατι ψαρια που πραγματικα δεν βλεποντουσαν , αδυνατα ειδικα το ενα ηταν σαν τσιγγαροχαρτο χωρης υπερβολη !!! Δεν προσαρμοστηκαν και δεν αντεξαν .
το πρωτο το foxface το εχασα απο καπια ασθενια , εγραψα πιο πανω .
Τωρα αυτο καπου χτυπησε και εκοψε το στομα του και γενικος τα fox απο τι εχω ακουσει ειναι ψαρια που στρεσαρονται παρα πολυ ευκολα.
To ενυδρειο απο ποιοτητα ειναι μια χαρα , εχω κανει μετρησεις ολα λειτουργουν ΟΚ.
Θελω να πηστευω οτι ηταν μεμονομενα γεγονατα οι απωλειες , τωρα θα μου πεις κατσε ρε φιλε 4 απωλειες ειχες ...... χχμμ δεν εχεις αδικο , ισως να ταν και λιγο αστρωτο πιο παλια το ενυδρειο , υπηρχε μικρο skimer που ισως να μην εκανε δουλεια (αλαχτηκε με αλλο πολυ καλυτερο), θελω να πηστευω οτι απο δω και στο εξης ολα θα παν καλα.
Γιατι δηλαδη στο δικο μου ενυδρειο που τρεχει 14 μηνες δεν εχω χασει τιποτα ?? και στου αδελφου μου που τρεχει 8 μηνες να χει 4 απωλειες.???
Ισως θεμα στρωσιματος , τι να πω...?
Αλλωστε υπαρχουν και αλλα ζωντανα μεσα που μεχρι στιγμης (φτου φτου) πανε μια χαρα, 5 chromis , 1 γιατρος , 2 κλοουνακια, 2 γαριδες cleaner , 1 sand αστεριας και πριν 2 βδομαδες μπηκε ενα μικρο blue tang και μεχρι στιγμης τα παει περιφιμα , ζωηροτατο και τρωει σαν τρελο κατι που δεν καναν ποτε τα αλλα που εχασα.

Page generated in 0,01419 seconds with 10 queries