Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Crazy_Beaver
Πάνο δεν διαφωνώ ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει στο ενυδρείο του αλλά σαν οπαδός των βιοτοπικών ενυδρείων και μεγάλος θαυμαστής της αφρικανικής ομορφιάς θα ήθελα να κατευθύνω τον φίλο προς την κατά την γνώμη μου σωστή κατεύθυνση!
Έχω δει ενυδρείο με θαλασινό βράχο και all male haps και καθαρά από οπτικό αποτέλεσμα ήτανε μούρλια αλλά θα το πρότεινες σε κάποιον;
δε θα ειχα λογο να μη το προτεινω αν κατανουσα οτι ανταπεξερχεται καλυτερα στις απαιτησεις του.
ενα παραδειγμα σου εδωσα με το βαρος. αν φοβαται να γεμισει με πολλες και βαριες πετρες γιατι να μη το προτεινω??
μπορει επισης να θελει να δημιουργησει περισσοτερες κρυψωνες με λιγοτερες πετρες..και σε αυτο ο βραχος υπερτερει λογω του πολυ ακανονιστου σχηματος που συνηθως εχει.
Από την άλλη το να χρησιμοποιήσει βράχο που έχει 5 ευρώ το κιλό για γλυκό νερό το βρίσκω λίγο κάπως αλλά άμα του περισσεύουν μαγκιά του.
απο τη στιγμη που τον εχει ετσι κι αλλιως..και δε θα τον αγορασει..κι εφοσον δεν αλλοιωνεται και μπορει αργοτερα να χρησιμοποιηθει ξανα ως νεκρος σε θαλασσινο....δεν υφισταται οικονομικο θεμα. δεν εχει να χασει κατι.
Τέλος για να δείξω ότι απλά προσπαθώ να κατευθύνω προς την σωστή κατεύθυνση και δεν έχω πρόβλημα με το τι κάνει ο καθένας στο ενυδρείο του να πω στον φίλο ότι αν τελικά τον χρησιμοποιήσει να μην φοβάται για την αιχμηρότητα του αφού μετά από λίγο καιρό θα γίνει βούτυρο με την άλγη και επίσεις τα ψάρια μας δεν είναι τόσο χαζά όσο τα νομίζουμε.
σε αυτο συμφωνω κι εγω.
Ήμουν και εγώ το τσάκ να βάλω λάβα στο δικό μου αλλά τελικά δεν μετάνιωσα καθόλου που δεν έβαλα μιας και το οπτικό αποτέλεσμα ικανοποιεί τα γούστα μου πλήρως
|
κι εγω δε μετανοιωσα που εβαλα λαβα γιατι το ενυδρειο ειναι πανω απο τονο...και αν ειχα κοτρωνια μεσα θα αισθανομουν ακομη πιο ανησυχος.
βλεπεις λοιπον και απο αυτο...οτι τελικα ειναι τι ζητα ο καθενας...
απο τη στιγμη που δεν ενοχλει τα ψαρια....ολα οκ.