Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #12  
Παλιά 13-09-11, 00:33
Το avatar του χρήστη vaspiou
vaspiou Ο χρήστης vaspiou δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 09-11-2010
Περιοχή: Πεδιον Αρεως - Γκυζη!
Μηνύματα: 847
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stratigos24 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε μου, το ενυδρειο δεν ειναι δικο μου και οσο για το ψαρακι το παιδι που πηρε το ενυδρειο, το πηρε για μονομαχο και μπορει να μην θελει να το κρατησει. Στησαμε το ενυδρειο κανονικα για να ειναι ενταξει το ψαρακι και βλεπουμε τι θα κανουμε. Αν δεν μπορεσω να το δωσω καπου, γιατι να μην το βαλω στο ενυδρειο μου στη γεννηστρα? Το αν στρωθηκε, θα παω εγω τεστ αμμωνια νο2 και νο3 να δουμε. Τροφη θα ριχνει ο φιλος καθημερινα υπαρχει δεν υπαρχει το ψαρακι μεσα για να μην χαθει η βιολογια και οταν ειναι να το φτιαξει και να βαλει τον μονομαχο θα βαλει το φιλτρο να δουλευει με το νερο του ενυδρειου σε καποιο κουβα και θα αδειασει το ενδυρειο, θα αλλαξει βυθο που θελει, θα φυτεψει και υστερα θα το γεμισει και θα παμε να παρει εναν μονομαχο.
-------------------------
Εκανε τεστ ο φιλος και εχει αμμωνια 0 ευτυχως. Το ph μας προβληματισε που του βγηκε 8. Θα ξανακανει για εξακριβωση και θα κανει και για νο2 να δουμε.

No2 0 τελικα αλλα ph 8 και δευτερη φορα τεστ....

Μετρησε και ph βρυσης ο φιλος μου και εχει 7,5.
το πεχα πως το μετραει? φανταζομαι οχι με ph meter...απλα στα χαρτακια και στα χρωματακια ειναι δυσκολο να διακρινεις. 7.6 -7.5 ph εχουμε στην Αθηνα. Τωρα 8 μπορει να το επηρεαζει το υποστρωμα ή οι πετρες.
__________________


" I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody "


Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01799 seconds with 10 queries