Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-09-11, 00:45
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345 Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι μου ελυσες πολλες αποριες ευχαριστω
1. για τη διαφορα της μετρησης TDS μεταξυ βρυσης και ενυδρειου τι λες?μπορει να φταινε τα λιπασματα και η τυρφη?

2. και πως αυξανουμε την αποδοση της μεμβρανης?
βαζοντας δευτερη μεμβρανη?βαζοντας αντλια για να ανεβασουμε την πιεση η αλλαζοντας μεμβρανη με καποια με περισσοτερα gpd?
(υποθετω αυτο το τελευταιο δε θα κανει μεγαλη διαφορα αν για παραδειγμα εχουμε χαμηλη πιεση.σωστα?)

ξερω οτι ειναι πολλες ερωτησεις,θα προσπαθησω να βρω τις απαντησεις και μονος μου αλλα οταν δεν ξερεις κατι ειναι λιγο δυσκολο

ευχαριστω πολυ παντως
1. Α ναι αυτο το ξεχασα.
Η διαφορα μπορει να οφειλεται πιο πιθανα στην αναπληρωση της εξατμισης με νερο βρυσης αλλα και στη λιπανση.
Η τυρφη κατεβαζει το tds.

2. Αποδοση εννοεις το ποσα λιτρα βγαζει?
Αν ναι, με ειδικο booster για ΑΟ και μανομετρο για ελεγχο πιεσης, μπορει να φτασει στο μαξιμουμ της αποδοσης αλλα οχι περισοοτερο απο τα gpd που ειναι απο την εταιρεια ρυθμισμενη να βγαζει. Αν ζοριστει χαλαει.

Βαζωντας κι αλλη μεμβρανη δεν θα αλλαξει την αποδοση αλλα το ποσοστο απορριψης καθαρο βρωμικο, αφου η δευτερη μεμβρανη "τροφοδοτειται" απο το βρωμικο της πρωτης.
Φυσικα η 2η χαλαει και πιο γρηγορα με το πιο βρωμικο νερο που τροφοδοτειται.
Δεν ειμαι σιγουρος για την αυξηση της αποδοσης αν μπει μεγαλυτερη 2η μεμβρανη, ισως βοηθησει καποιος που εχει οικολογικη ΑΟ εδω.
Με οποιαδηποτε (χαμηλη ή σωστη) πιεση, η πιο "μεγαλη" μεμβρανη βγαζει πιο πολλα λιτρα στον ιδιο χρονο συγκριτικα με μια μικρη.

Page generated in 0,01464 seconds with 10 queries